νεα κρητη totalfitness news

Μια εγκατάσταση του Γιάννη Γκιζη στο χωριό Υστερνια Τήνου, που έρχεται σαν συνέχεια - ολοκλήρωση του τρίπτυχου " Σφαγείον 2010 η επιστροφή, Καταβάσεις. Μέσα από τους ερειπωμένους ανεμόμυλους η δράση του καλλιτέχνη και των συντελεστών λειτουργούν ως μια φωτεινή ελεγεία στο χώρο και στη μνήμη.
Η ιερότητα του σώματος δρα ως εσωτερική κατάβαση στις αχαρτογράφητες περιοχές της ψυχής και αποτελεί εφαλτήριο για την ανάδυση προς ένα άλλο φως. Το έργο μας ταξιδεύει στο μακρινό χθες ζωντανεύοντας τον προσωπικό αλλα και το συλλογικό μας μύθο.

Ο χορός και η μουσική λειτουργούν μινιμαλιστικά στο περιβάλλον. Ο αέρας έρχεται ως φυσικός σύμμαχος προς μια εσωτερική κάθαρση, υπενθυμίζοντας την αδιαιρέτη σχέση φύσης και ανθρώπου.

Συνδιοργάνωση - ηχοληψια, φωτισμός Σακης Τρικης.

Ηχητική επιμέλεια, ζωντανή παρουσίαση: URBANOISE (Παναγιωτης Βαξεβανακης, Γιώργος Γκολφης, Στελλα Ατζεμη ) απο τη δισκογραφική εταιρεία - δίκτυο lower parts. www.lowerparts.net

Κίνηση: Αννα Φωσκόλου, Φωτεινη Σταματελοπουλου, Ιζαμπελ Δελασουδα.

Η εγκατάσταση αυτή που θα λειτουργήσει εώς 29 Αυγούστου 2013 εντάσσεται στο Φεστιβάλ Τήνου και υποστηρίζεται απο το Πνευματικό Εκπολιτιστικό Κέντρο Πανόρμου και το Τοπικό Διαμέρισμα Υστερνίων.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top