νεα κρητη totalfitness news

Δεν τίθεται κανένα ζήτημα μείωσης του κατώτατου μισθού μέχρι το 2016, ούτε και κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού, ξεκαθάρισε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης...
Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ANT1 o κ. Βρούτσης είπε δεν τέθηκε ποτέ από την τρόικα θέμα κατάργησης των συγκεκριμένων επιδομάτων στον ιδιωτικό τομέα.

Σε ερώτηση για τη διαφορά που παρατηρείται μεταξύ της «Εργάνης» που δείχνει θετικό ισοζύγιο στη σχέση προσλήψεων/απολύσεων και της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνει αύξηση της ανεργίας, ο κ. Βρούτσης είπε ότι και τα δύο εργαλεία είναι συμβατά, εξηγώντας:

«Η αύξηση της ανεργίας οφείλεται στο γεγονός ότι όλο και περισσότερα άτομα δηλώνουν την πρόθεσή τους να μπουν στην αγορά εργασίας, άρα διευρύνεται ο αριθμός των ανθρώπων που αναζητούν εργασία».

Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα περαιτέρω μείωσης συντάξεων, αλλά υπογράμμισε ότι το Ασφαλιστικό χρειάζεται «διορθωτικές αλλαγές», που δεν επηρεάζουν το ύψος των συντάξεων.

Αναφερόμενος στην αδήλωτη εργασία, είπε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν. «Οι εργοδότες πρέπει να καταλάβουν ότι με την αδήλωτη εργασία πριονίζουν το κλαδί πάνω στο οποίο κάθονται, γιατί οι συνέπειες γυρίζουν στους ίδιους» σημείωσε. 

http://www.plektani.gr

1 Comments :

Slartibartfast είπε... 7 Αυγούστου 2013 στις 1:07 π.μ.

Εντάξει, τώρα τον πιστέψαμε...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top