νεα κρητη totalfitness news

Σύµφωνα µε τις διατάξεις των άρθρων 72 παρ. 1β και 266 παρ. 9 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/πρώτο/7-6-10) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης-Πρόγραµµα Καλλικράτης», η Οικονοµική Επιτροπή µετά από εισήγηση της Οικονοµικής Υπηρεσίας υποβάλλει στο δηµοτικό συµβούλιο τριµηνιαία έκθεση στην οποία
παρουσιάζεται η κατάσταση των εσόδων και εξόδων του ∆ήµου.

Για την κατάρτιση της ενδιάµεσης έκθεσης επιλέχθηκε το πρότυπο της συνοπτικής κατάστασης προϋπολογισµού- απολογισµού εσόδων –εξόδων της ΚΥΑ 7028/03.02.2004 (ΦΕΚ 253/09.02.2004 τεύχος Β’) Καθορισµός του τύπου του προϋπολογισµού των δήµων και κοινοτήτων. Στους κάτωθι πίνακες εµφανίζονται ανά πρωτοβάθµιο κωδικό : 

Α. τα Έσοδα και Εισπράξεις και τα 
Β. Έξοδα και Πληρωµές, µε τα προϋπολογισθέντα και τα τελικά απολογιστικά διαµορφωµένα ποσά στο τέλος του τριµήνου. 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος έδωσε στα µέλη της Επιτροπής την έκθεση των εσόδων και εξόδων του ∆ήµου Τήνου κατά το β΄τρίµηνο 2013 και εισηγήθηκε την έγκριση της και ακολούθως την υποβολή της στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο. Η Οικονοµική Επιτροπή ύστερα από διαλογική συζήτηση αφού έλαβε υπόψη της την εισήγηση του Προέδρου και τις ανωτέρω διατάξεις,

Αποφασίζει κατα πλειοψηφία
 Α. Εγκρίνει την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του ∆ήµου Τήνου κατά το β΄τρίµηνο 2013 τα οποία σύµφωνα µε την έκθεση της Οικονοµικής Υπηρεσίας ανήλθαν:


Μειοψήφησαν οι Σίµος Ορφανός (Αντιπρόεδρος) και Ιάκωβος Απέργης µέλος, αιτιολογώντας την ψήφο τους στο γεγονός ότι τα µεγέθη εσόδων και δαπανών ευρίσκονται εκτός των στόχων του προϋπολογισµού.

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟ∆ΩΝ 2ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2013


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top