νεα κρητη totalfitness news

Για τουλάχιστον ένα μήνα θα μπει «λουκέτο»  σε ταβέρνα στις Αρχανές Ηρακλείου Κρήτης, καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου για παραβάσεις, προπηλακίστηκε συνεργείο του ΣΔΟΕ από ιδιοκτήτες και πελάτες...
Το κλείσιμο της επιχείρησης έγινε μετά από απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα,  καθώς «διαπιστώθηκε η συμμετοχή των ιδιοκτητών της επιχείρησης στη διακοπή του ελέγχου και ως εκ τούτου θα εφαρμοστούν οι διατάξεις που προβλέπουν το κλείσιμο της επιχείρησης μέχρι ένα μήνα».

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε έντονες αντιδράσεις μερίδας πελατών κατά τον έλεγχο συνεργείου του Σ.Δ.Ο.Ε. σε επιχείρηση στο χωριό Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του τελευταίου, σας γνωρίζουμε ότι, κλιμάκια του Σ.Δ.Ο.Ε. επανήλθαν σήμερα το πρωί και κοινοποίησαν στην ελεγχόμενη επιχείρηση Υπηρεσιακό Σημείωμα Ελέγχου (Υ.Σ.Ε.) με τα διαπιστωθέντα αποτελέσματα.

Διαπιστώθηκε η συμμετοχή των ιδιοκτητών της επιχείρησης στη διακοπή του ελέγχου και ως εκ τούτου θα εφαρμοστούν οι διατάξεις που προβλέπουν το κλείσιμο της επιχείρησης μέχρι ένα μήνα με Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών. Ο έλεγχος στην επιχείρηση συνεχίζεται».

http://www.plektani.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top