νεα κρητη totalfitness news

Είναι το τρίτο περιστατικό θανάτου που δημοσιεύει το parianostypos.gr το τελευταίο δεκαπενθήμερο, και για μια ακόμα φορά, δυστυχώς, βάρδια του ΕΚΑΒ δεν υπήρχε.

Πιο συγκεκριμένα χθες 12 Αυγούστου 2103 στις 7 περίπου το απόγευμα, 35χρονος αλλοδαπός άντρας που βρισκόταν στην Πάρο με την οικογένεια του για διακοπές και φιλοξενούταν σε οικία στα περίχωρα της Παροικίας, εξέπνευσε πιθανότατα από καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας στις 12 Αυγούστου λίγο πριν τις 7 το απόγευμα ειδοποιήθηκε το Κέντρο Υγείας, αλλά εξαιτίας της γνωστής πλέον απουσίας βάρδιας του ΕΚΑΒ, στον τόπο του περιστατικού μετέβη μέλος της ομάδας διάσωσης συνοδεία καρδιολόγου ο οποίος έφερε μαζί του και απινιδωτή. Δυστυχώς ο άτυχος άντρας είχε ήδη καταλήξει όταν στο τόπο έφτασε η ομάδα διάσωσης.

Στη συνέχεια και χρησιμοποιώντας ιδιωτικό όχημα η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας.

Καθώς αυτή τη στιγμή η Πάρος σφύζει από κόσμο, από χιλιάδες επισκέπτες και τουρίστες που βρίσκονται στο νησί λίγες ημέρες πριν την κορυφαία γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, το μέγα πρόβλημα της ελλείψεως βάρδιας του ΕΚΑΒ σε 24ωρη βάση δεν έχει επιλυθεί.

Η έλλειψη προσωπικού στο ΕΚΑΒ, για άλλη μια φορά θέτει σε κίνδυνο την ζωή των παριανών και των επισκεπτών της Πάρου. Αυτή η κατάσταση έχει ήδη ως οδυνηρό αποτέλεσμα να θρηνούμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές στην καρδιά του τουριστικού ζενίθ και σε ένα νησί που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top