νεα κρητη totalfitness news

syllhpsh kloph
Στις 18-08-2013 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου δυο ημεδαποί (ένας άνδρας και μια γυναίκα) ηλικίας 21 και 35 ετών, γιατί στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων
διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν καταστήματα μαζικής εστίασης και αναψυχής χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.


Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στην Πάρο

Στις 17-08-2013 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 32χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη μιας (1) ημεδαπής για κλοπές στην Πάρο

Στις 17-08-2013 συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου μια 30χρονη ημεδαπή γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αφαίρεσε από ημεδαπή το χρηματικό ποσό των 600¤. Επίσης η δράστιδα την 14-08-2013 ταξιδεύοντας με πλοίο της γραμμής Πειραιάς-Πάρος αφαίρεσε από ημεδαπή δυο κινητά τηλέφωνα. Τα κλεμμένα χρήματα και τα κινητά βρέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο.

Συλλήψεις δυο (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα μαζικής εστίασης στη Μύκονο

Στις 18-08-2013 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δυο ημεδαποί ηλικίας 23 και 25 ετών, γιατί στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν καταστήματα μαζικής εστίασης και αναψυχής κατά περίπτωση χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και έχοντας 
εγκαταστήσει ορχήστρα χωρίς άδεια μουσικών οργάνων.

Σύλληψη ενός (1) μη νομίμου αλλοδαπού στη Μύκονο

Στις 19-08-2013 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανιας, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Μήλο

Στις 18-08-2013 το πρωί συνελήφθη στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου ένας 27χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Σύλληψη μιας (1) ημεδαπής για κλοπή στη Φολέγανδρο

Στις 18-08-2013 το βράδυ συνελήφθη στη Φολέγανδρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Φολεγάνδρου μια 19χρονη ημεδαπή, γιατί όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας η συλληφθείσα πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος μια τσάντα ημεδαπής που περιείχε 750¤ και δυο κινητά τηλέφωνα. Τα κλεμμένα χρήματα και τα κινητά βρέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top