νεα κρητη totalfitness news

Στις απολύτως απαραίτητες και αναγκαίες δαπάνες καλούν τους Δήμους και τις Περιφέρειες να περιοριστούν με κοινές υπουργικές αποφάσεις (ΚΥΑ) ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Ειδικότερα, στις ΚΥΑ παρέχονται οδηγίες αναφορικά με την πολιτική δαπανών για το 2014 που πρέπει να ακολουθήσει η Αυτοδιοίκηση συγκριτικά με το τρέχον έτος.

Ανάμεσα σε άλλα, γίνεται αναφορά στις δαπάνες υπερωριακής απασχόλησης του προσωπικού "οι οποίες πρέπει να αποβλέπουν στην αντιμετώπιση των εκτάκτων υπηρεσιακών αναγκών και να εγκρίνονται, αφού πρώτα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια αξιοποίησής του εντός του ωραρίου εργασίας", στις δαπάνες υπηρεσιακών μετακινήσεων, προμηθειών και τηλεφωνικών συνδιαλέξεων ενώ και στις προαιρετικές δαπάνες  που σχετίζονται με  επιχορηγήσεις προς Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, βοηθήματα σε οικονομικά αδυνάτους.

Οι ανωτέρω εξελίξεις όπως είναι εύλογο "κλείνουν το μάτι" και στα νησιά των Κυκλάδων, προκαλώντας εντονότερο οικονομικό "πονοκέφαλο" στους Αυτοδιοικητικούς.

http://www.koinignomi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top