νεα κρητη totalfitness news

Βουλιάζει το λιμάνι του Πειραιά καθώς οι τελευταίοι αδειούχοι εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα. Από σήμερα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα το Λιμενικό Σώμα θα είναι σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων και συμβουλεύει αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, να φτάνουν μιάμιση ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους των λιμανιών.

Η πληρότητα σε αεροπλάνα, πλοία, τρένα και λεωφορεία αγγίζει το 100%, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα φύγουν από την Αθήνα με ΙΧ για κάποιο προορισμό της ηπειρωτικής Ελλάδας.
Από τον Πειραιά έχουν προγραμματιστεί:.

Για το Σάββατο, 23 δρομολόγια
Για την Κυριακή 22 δρομολόγια

Αυξημένη εκτιμάται ότι θα είναι η κίνηση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από το Σαββατοκύριακο και ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει την ενίσχυση των αμαξοστοιχιών με επιπλέον βαγόνια, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Αυξημένη εκτιμάται ότι θα είναι και η κίνηση στους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων (ΚΤΕΛ), καθώς πολλοί είναι αυτοί που για οικονομικούς λόγους επιλέγουν να μετακινηθούν με λεωφορεία.
Στο μεταξύ, έκτακτα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της Ελλάδας, έχει προγραμματίσει η Τροχαία, ενώ αποφασίστηκε και η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών την Τετάρτη και την Πέμπτη, 14 και 15 Αυγούστου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top