νεα κρητη totalfitness news

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκαν οι τελετές την παραμονή της εορτής της Κοιμήσης και Μετάστασης της Παναγίας στους ουρανούς στο θεομητορικό Προσκύνημα της Παναγίας στο Βρυσί.








Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι τελετές πραγματοποιήθηκαν στον εξωτερικό Χώρο του Ναού που είναι κατάλληλα διαμορφωμένος. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε από νωρίς όπου πραγματοποιήθηκε ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και στην συνέχεια η Αγρυπνία με αποκορύφωμα την τέλεση της μεταμεσονύκτιας Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας  προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Σεβασμιοτάτου π. Νικόλαου Πρίντεζη. 

Στις τελετές συμμετείχαν επίσης, Ιερείς της Αρχιεπισκοπής Νάξου Τήνου οι σεβαστοί πατέρες π. Ρόκκος Ψάλτης, π. Μάρκος Φώσκολος, π. Φραγκίσκος Βιδάλης, οι πατέρες Ιησουίτες, π. Θεόδωρος Κοντίδης και π. Δημήτριος Δαλέζιος ο εκ Τήνου καταγόμενος π. Μάρκος Βιδάλης και ο Ιεροδιάκονος π. Ιωάννης Σκλάβος.

Γύρω από το εξωτερικό βήμα αλλά και σε όλα τα διαζώματα πλήθος κόσμου ήρθε να τιμήσει την Παναγία, Μητέρα του Χριστού αλλά και Μητέρα μας. 

Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας νέοι και νέες της εκκλησιαστικής επαρχίας Τήνου παρουσία του κόσμου έκαναν την ομολογία της Πίστεως τους   ενώ κατά την διάρκεια των τελετών έως τις 11.00 υπήρχαν εξομολόγοι ιερείς για τις ανάγκες των πιστών που ήθελαν να εξομολογηθούν.

Τις τελετές τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον Δήμο Τήνου αλλά και από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Τις Τελετές κάλυψε και η Εξώμβουργου Τηλεόραση.
Στο τέλος δόθηκε κέρασμα προσφερόμενο από τα ζαχαροπλαστεία Μεσκλιές, Σεμπόλια και Γεώργιο Φιλιππούση  αλλά και από το Θεομητορικό Προσκύνημα σε όλο το εκκλησίασμα.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top