νεα κρητη totalfitness news



Έψαχνε συνταγή για φακές και κατέληξε στην Αντιτρομοκρατική!Έψαχνε συνταγή για φακές και κατέληξε στην Αντιτρομοκρατική!

Τη συνέλαβαν γιατί στο ιστορικό των αναζητήσεων της είχε τις λέξεις "χύτρα" και "σακίδιο"

Δε θέλει πολύ... αρκεί μια κακή σύμπτωση.

Η Michele Catalano από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης θέλησε να μαγειρέψει στον άνδρα της φακές. Επειδή όμως δεν ήξερε έψαξε τη συνταγή στο διαδίκτυο. Και σε λίγες ώρες κατέληξε στο ανακριτικό της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Πώς; Για κακή της τύχη στο ιστορικό των αναζητήσεων της στο διαδίκτυο περιέχονταν οι λέξεις "χύτρα ταχύτητας" και "σακίδιο".
Και επειδή όποιος καεί στην τρομοκρατία φυσάει και τη... φακή, το πρόγραμμα παρακολούθησης στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής χτύπησε συναγερμό αφού και οι δυο λέξεις είναι "κόκκινο πανί" μετά τις επιθέσεις των αδελφών Τσερνάεφ στο μαραθώνιο της Βοστόνης.
Έτσι πάνοπλοι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής εμφανίστηκαν στο σπίτι της, όπως αναφέρει ο Guardian.
Η Catalano λοιπόν ταίριαζε τέλεια στο "προφίλ του τρομοκράτη".
Και άντε μετά να εξηγήσει στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ότι έψαχνε για συνταγές στο διαδίκτυο και επίσης ότι έψαχνε ένα νέο σακίδιο για το γιο της.
Υπενθυμίζουμε ότι οι αδελφοί Τσερνάεφ χτύπησαν στο μαραθώνιο της Βοστόνης πυροδοτώντας εκρηκτικούς μηχανισμούς που είχαν παρασκευάσει μόνοι τους με χύτρες ταχύτητας και τους οποίους είχαν κλείσει σε σακίδια που άφησαν μέσα στον κόσμο. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top