νεα κρητη totalfitness news

Την Κίμωλο επισκέφθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 ο Νίκος Συρμαλένιος. Είχε συνομιλίες με τον Δήμαρχο της Κιμώλου Θεόδωρο Μαγκανιώτη,
τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τάκη Σάρδη και τον αντιδήμαρχο Κώστα Βεντούρη  για φλέγοντα ζητήματα του νησιού όπως το ακτοπλοϊκό, το ίδρυμα Αφεντάκη (γηροκομείο) που κινδυνεύει να κλείσει λόγω έλλειψης εσόδων, καθώς και το θέμα του Δημοτικού Σχολείου της Κιμώλου, για το οποίο εξέφρασαν την αγωνία τους αλλά και την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι η πολιτεία αδιαφορεί παντελώς για τη νησιωτικότητα και δεν φροντίζει για την τοποθέτηση ενός δεύτερου δασκάλου με αποτέλεσμα κάποιες οικογένειες να σκέφτονται ακόμη και να φύγουν από το νησί.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Περιφερειακό Ιατρείο της Κιμώλου και συνεχάρη την μία και μοναδική γιατρό που υπηρετεί εκεί, για την αυταπάρνηση με την οποία εργάζεται στην προσπάθειά της να καλύψει τις ανάγκες και τα προβλήματα των κατοίκων του νησιού. Επεσήμανε όμως ότι αν η Κυβέρνηση δεν δει σοβαρά το θέμα της νησιωτικότητας και ιδιαίτερα το θέμα της υγείας,  και εφόσον συνεχιστεί η εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών, ό,τι και να κάνουν οι άνθρωποι, η κατάσταση θα χειροτερεύει μέρα με τη μέρα.

Ο Νίκος Συρμαλένιος εξέφρασε την συμπαράστασή του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί και διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  θα κάνει  ό,τι μπορεί  για να υπάρξουν λύσεις.
29.08.2013



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top