νεα κρητη totalfitness news

"Η αξιολόγηση και η νέα οργανωτική διάρθρωση των νησιωτικών δήμων, θα πρέπει να στοχεύει αφενός μεν, στην καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των Ο.Τ.Α., με την παράλληλη όμως στελέχωση των υπηρεσιών τους με το κατάλληλο και αναγκαίο ανθρώπινο δυναμικό".


Τα ανωτέρω υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης Γιάννης Δεκαβάλλας ως πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου στην επιστολή που απέστειλε στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη και στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη με αφορμή την αξιολόγηση που ζητούν τα υπουργεία από τους δήμους να ολοκληρώσουν έως τον Οκτώβρη.

Ο κ. Δεκαβάλλας, τονίζει δε πως, "Η αξιολόγηση των δομών και των υπηρεσιών των δήμων είναι καταρχήν μία θετική ενέργεια, η οποία θα πρέπει να συμβάλλει στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών μας, μέσω της βέλτιστης αξιοποίησης των ανθρωπίνων και φυσικών μας πόρων", καλώντας παράλληλα τους δύο υπουργούς να εξαιρέσουν τους νησιωτικούς δήμους "από τη διαθεσιμότητα και την κινητικότητα του προσωπικού τους".

"Λέμε ναι, στην αξιολόγηση" και "όχι στην απαξίωση της λειτουργίας" των ΟΤΑ, σημειώνει καταλήγοντας.

- See more at: http://www.koinignomi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top