νεα κρητη totalfitness news


ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
 
Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη γιορτή της Μεγαλόχαρης τον Δεκαπενταύγουστο θα συμμετάσχουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο και το Κίνημα ως εξής:
 
 
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία τις Κυκλάδες, θα επισκεφθεί την Τήνο, όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και τη συμπλήρωση 73 χρόνων από τον τορπιλισμό του καταδρομικού «Έλλη».

Στον πανηγυρικό εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά, στα υψώματα της Καστανιάς Ημαθίας, θα παρευρεθούν ο αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και βουλευτής Ημαθίας Κώστας Γιοβανόπουλος και ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη γιορτή της Μεγαλόχαρης στην Παναγίτσα και την Ευαγγελίστρια Σερρών.

Στην Ύδρα θα βρεθεί για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων Παναγιώτης Μελάς.

Την Ιερά Μονή Θεοσκέπαστης στην Ικαρία θα επισκεφθεί η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Μασταμπά Ηρακλείου θα παρευρεθεί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και βουλευτής Β’ Αθηνών Βασίλης Καπερνάρος θα επισκεφθεί τη Λακωνία, όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στις εκδηλώσεις για τη γιορτή της Μεγαλόχαρης που θα πραγματοποιηθούν στην Κρεμαστή και στην Ιαλυσό Ρόδου θα παραστεί η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη.

Στο μοναστήρι της Παναγίας Μικροκάστρου στη Σιάτιστα, που είναι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου, θα παρευρεθεί η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή.

Τον Όλυμπο Πιερίας θα επισκεφθεί τον Δεκαπενταύγουστο η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Χρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα, ενώ στην Αισύμη Αλεξανδρούπολης θα βρεθεί ο βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης.

Στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου θα παραστεί ο πολιτευτής Α’ Αθηνών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νίκος Μαρκάτος.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top