νεα κρητη totalfitness news



Η Τεχνική Υπηρεσία του ∆ήµου συνέταξε Τεχνική Έκθεση που αφορά στην εγκατάσταση του δίκτυο σωληνώσεων µεταφοράς πόσιµου ύδατος από τις υφιστάµενες µονάδες αφαλάτωσης του ∆ήµου Τήνου στην περιοχή Γύρλα του Αγίου Φωκά, έως την δεξαµενή του ∆ήµου στην περιοχή της Κεραµωτής.
Το δίκτυο αυτό θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες υδροδότησης των οικισµών Αγίας Βαρβάρας και Πόρτο, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς µήνες όπου λόγω µη επάρκειας του υφιστάµενου δικτύου και της µεγάλης αύξησης της κατανάλωσης νερού γίνεται καθηµερινή µεταφορά νερού µε βυτία του ∆ήµου.

Το µήκος του δικτύου είναι περίπου 2.300m και η διαδροµή του αναλυτικά φαίνεται στην επισυναπτόµενη αεροφωτογραφία της περιοχής.

Θα εγκατασταθούν επιφανειακά σωλήνες από πολυαιθυλενίο υψηλής πυκνότητας HDPE (SDR 7,4), τρίτης γενιάς κατά EN 12201-2 (σ 8,0 – MRS 10 – PE100) µαύρου χρώµατος, µε εξαρτήµατα ηλεκτροσυγκόλλησης, ονοµαστικής πίεσης λειτουργίας PN25 Atm διαµέτρου DN90 πάχους 12,3mm. Το δίκτυο θα στερεωθεί µε κατάλληλα αγκύρια επί του εδάφους. Περιλαµβάνεται η εγκατάσταση όλων των απαραίτητων βαλβίδων – συσκευών για την αντιπληγµατική προστασία, έλεγχο και διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του δικτύου σωληνώσεων σύµφωνα µε τις οδηγίες της Τεχνικής Υπηρεσίας του ∆ήµου Τήνου. Ποιο συγκεκριµένα θα εγκατασταθούν:

Α. Αντιπληγµατική βαλβίδα. Θα είναι διπλού θαλάµου µε έµβολο, διατοµής DN50, ονοµαστικής πίεσης PN25.
B. Bαλβίδα σταθερής παροχής. Θα είναι διπλού θαλάµου µε έµβολο, διατοµής DN100, ονοµαστικής πίεσης PN25.
Γ. Βάνες Σύρτου Ελαστικής Έµφραξης.
Πίεση: PN25
Μήκος: DIN3202 F4 & F5 / EN558-1
∆. Αεροεξαγωγοί τριπλής ενέργειας (6 Τεµ.). Φλατζωτοί διατοµής DN50, ονοµαστικής πίεσης PN25.
Ε. Βαλβίδα αντεπιστροφής ελατηρίου.
Πίεση: PN25
∆ιατοµή: DN100
Το δίκτυο θα παραδοθεί σε πλήρη και κανονική λειτουργία και θα γίνουν πριν όλες οι απαραίτητες δοκιµές. Ο ενδεικτικός προϋπολογισµός του έργου ανέρχεται στις 6.800,00 Ευρώ.

Μετά από αυτά ο Πρόεδρος κάλεσε την Οικονοµική Επιτροπή να αποφασίσει σχετικά.

Η Οικονοµική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προέδρου και τις διατάξεις του άρθρου 72 στιχ. η του Ν. 3852/2010, (ΦΕΚ 87/πρώτο/7-6-10) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης-Πρόγραµµα Καλλικράτης» και τις διατάξεις του Π.∆. 171/87 Αποφασίζει Οµόφωνα

1. Αναθέτει την απευθείας εκτέλεση του έργου «Επέκταση δικτύου ύδρευσης από περιοχή Γύρλα στη δεξαµενή του ∆ήµου Τήνου», στον Αρµάο Μάριο του Ιωάννη, Εµπειροτέχνη µε Αρ. Μητρώου «155» για έργα Οικοδοµικά, Οδοποιίας, Ύδρευσης-Αποχέτευσης, µε έδρα την Τήνο, Α.Φ.Μ. 056704815 και ∆.Ο.Υ Τήνου αντί του ποσού των 6.800,00€ συµπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν αναγράφονται στην τεχνική περιγραφή εκτέλεσης του Στις παραπάνω τιµές συµπεριλαµβάνονται, τα υλικά, οι φόροι, οι κρατήσεις, οι ασφαλιστικές εισφορές.

2. Ψηφίζει την ανάληψη πίστωσης 6.800,00€ εις βάρος του Κ.Α. 25.7336.0011 µε τίτλο «Επέκταση δικτύου ύδρευσης από περιοχή Γύρλα στη δεξαµενή του ∆ήµου» για την πληρωµή του αναδόχου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top