νεα κρητη totalfitness news

Με στόχο να κερδίσει τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, η Άνγκελα Μέρκελ δε διστάζει να πατήσει την Ελλάδα στο λαιμό και να απαιτήσει να μη χαλαρώσει ούτε κατ’ ελάχιστο η πίεση προς την Αθήνα!...

Η Ελλάδα και τα σενάρια για νέα βοήθεια έχουν «ανάψει» τα αίματα στο προεκλογικό σκηνικό της Γερμανίας. Η Άνγκελα Μέρκελ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, δεχόμενη τα πυρά σύσσωμης της αντιπολίτευσης για το ενδεχόμενο νέας βοήθειας στην Αθήνα και τώρα φαίνεται πως προσπαθεί να περάσει στην αντεπίθεση.

Η Γερμανίδα καγκελάριος δεν επιθυμεί τη χαλάρωση των πιέσεων προς την Αθήνα σε ό,τι αφορά την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, αντιθέτως προς τους ισχυρισμούς των Σοσιαλδημοκρατών, μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), επικαλούμενο συνέντευξη της Μέρκελ η οποία θα δημοσιευθεί αύριο στη Saarbrücker Zeitung.

«Η αντιπολίτευση επιμένει ότι το μόνο που θέλει ο κυβερνητικός συνασπισμός είναι να διασωθεί ο ίδιος την ημέρα των εκλογών» αναφέρεται στο τηλεγράφημα του dpa και επισημαίνεται ότι η καγκελάριος επέμεινε ότι δεν μπορεί να πει τίποτε για ένα πρόγραμμα που έχει ακόμη ένα χρόνο μπροστά του για να ολοκληρωθεί.


 - See more at: http://www.gkourou.com

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top