νεα κρητη totalfitness news

ploia epibates
Κορυφώνεται τις επόμενες ημέρες η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου. Στα λιμάνια η κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη.

 Από τον Πειραιά για αύριο Παρασκευή 9 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί 24 δρομολόγια, 16 από τη Ραφήνα και επτά από το Λαύριο για τα νησιά των Κυκλάδων και του Αιγαίου. Για το Σάββατο έχουν προγραμματιστεί 23 δρομολόγια από τον Πειραιά, 13 από τη Ραφήνα και πέντε από το Λαύριο. Την Κυριακή από τον Πειραιά θα αναχωρήσουν 22 πλοία, 16 από τη Ραφήνα και έξι από το Λαύριο.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα είναι το μαζικότερο σε κίνηση, αφού βρισκόμαστε στο σημείο αιχμής της τουριστικής περιόδου.

Αυξημένη εκτιμάται ότι θα είναι η κίνηση και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή. Ειδικότερα, από 12 έως 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν 11 επιπλέον πτήσεις, από και προς Παρίσι, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Άμστερνταμ και Μύκονο.

Το ταμείο θα γίνει στο τέλος της σαιζόν, μιας και τα μηνύματα μέχρι σήμερα είναι αντικρουόμενα. Υπάρχουν νησιά που ο τουρισμός σημειώνει αύξηση και η τοπική οικονομία στέκεται στα πόδια της σ΄ αυτή τη δύσκολη περίοδο, αλλά και νησιά που η κίνηση είναι μειωμένη με ότι αυτό συνεπάγεται. Ειδικά τα νησιά που είχαν μάθει να στηρίζονται κυρίως στον εγχώριο τουρισμό, αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα.

Πάντως οι προβλέψεις μιλούν για καλοκαιρία και υψηλές θερμοκρασίες το φθινόπωρο, κάτι που μπορεί να δώσει παράταση και μικρή τόνωση στην τουριστική αγορά.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top