νεα κρητη totalfitness news

Τέσσερα νέα πρόσωπα στον ΑΟ Τήνου Με τέσσερα νέα πρόσωπα θα υποδεχτεί τη νέα σεζόν ο ΑΟ Τήνου.

Πιο συγκεκριμένα, θα επιστρέψουν στην ομάδα ο 24χρονος επιθετικός Νίκος Ξενόπουλος, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός Αντώνης Ξενόπουλος, ο 23χρονος αμυντικός μέσος Μάρκος Σκλαβούνος και ο 25χρονος εξτρέμ Βιδάλης Φραγκίσκος.

Και οι τέσσερεις παίκτες αναμένεται να δώσουν μεγάλη βοήθεια στη ομάδα του κ. Σουράνης δίνοντας κυρίως λύση στην επίθεση του ΑΟΤ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τα τελευταία χρόνια.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει την Δευτέρα στις 2 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο της Τήνου.

Η διοίκηση κάνοντας πράξη την ανακοίνωσή της, προχώρησε σε αποδέσμευση 70 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ήταν ανενεργοί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Επίσης, στο χθεσινό συμβούλιο του Δ.Σ. αποφασίστηκε να δηλωθούν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων, οι ομάδες των Νέων και το Ανδρικό.

Μεγάλο το πρόβλημα με την αλλαγή των ηλικιών στο εφηβικό, όπως τόνισε στο sportcyclades.gr διοικητικό στέλεχος της ομάδας.

Εκτός από τον ΑΟ Τήνου, η αλλαγή των ηλικιών στις ομάδες των νέων, είναι ένα πρόβλημα που μας το έχουν αναφέρει πολλές ομάδες αλλά και προπονητές. Ίσως η ένωση θα πρέπει να εξετάσει πάλι αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες μας και να δώσει την λύση όπως κάνει πάντα στα προβλήματα των σωματείων.

Για το SportCyclades: Nτόλκας Δημήτρης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top