νεα κρητη totalfitness news

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες  Παρασκευή 23 Αυγούστου η εκδήλωση της χορωδίας του Δημοτικού Νομικού προσώπου Δήμου Τήνου με Μαέστρο
την κ. Γιάννα Ακριβοπούλου όπου τραγούδησε παλιά, αξέχαστα, ελληνικά τραγούδια στο θέατρο της Καλλονής. 
Ο κόσμος συνεπαρμένος από τις μελωδίες και τα τραγούδια που άκουγε, συμμετείχε και εκείνος πότε σιγά και πότε δυνατά τα αθάνατα αυτά, όμορφα  τραγούδια που ακούγονταν, γνώριμα μικρών και μεγάλων.

Στην εκδήλωση προλόγισε η κ. Πλυτά Γαρυφαλλιά, μέλος του Δ.Ν.Π. του Δήμου Τήνου ενώ το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρισης του Δήμου Τήνου κ. Βιδάλης Αντώνιος, ο Αντιδήμαρχος Τήνου κ. Ζαλώνης Ιωάννης, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλλονής Ανδροβικ – Ρουγγέρη Λουκρητία, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώμης  Δενεκαρία Μαρία και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Τήνου, κ. Ροδαμίτης Θέμης και μεγάλος αριθμός κόσμου. Μια πολύ όμορφη βραδιά με πολύ ωραία τραγούδια, όπως, "Δελφίνι, δελφινάκι", "Στο περιγιάλι το κρυφό", "χάρτινο το φεγγαράκι" και πολλά γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. 
Εκ μέρους της "Φωνής Της Τήνου" να συγχαρούμε την χορωδία, την Μαέστρο, αλλά και αυτούς που συντέλεσαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και το κόσμο που έδωσε το παρόν.
Θερμά συγχαρητήρια!!!




Επιμέλεια φωτογραφιών και κειμένου, Μάριος Φώσκολος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top