νεα κρητη totalfitness news

«Αγοράστε τώρα εξοχικό στην Ελλάδα, είναι ευκαιρία», προτρέπουν τους Αυστριακούς
Μία όμορφη χώρα, με πολύ χαμηλές τιμές ακινήτων. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Με αυτά τα επιχειρήματα παροτρύνει τους Αυστριακούς να αγοράσουν ένα εξοχικό στην Ελλάδα μία εταιρεία της χώρας. Προβάλλοντας την ανάγκη των Ελλήνων για ρευστό, κάτι που μπορεί να κάνει ακόμη πιο συμφέρουσα τη συμφωνία, η εταιρεία έρευνας της τουριστικής αγοράς «ξεσηκώνει» τους Αυστριακούς.

Εξυμνώντας τις ομορφιές της Ελλάδας, «όπου οι τιμές έχουν υποχωρήσει σημαντικά και υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες που υπόσχονται ήλιο, παραλία και θάλασσα σε ευνοϊκές τιμές», η εταιρεία τους προτρέπει να εξετάσουν τη συγκεκριμένη καλή επένδυση, όπως αναφέρει ανακοίνωση που δημοσίευσε το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων (ΑΡΑ).

Σε αυτή επισημαίνεται πως οι τιμές για εξοχικά διαμερίσματα και κατοικίες στην Ελλάδα βρίσκονται πολύ χαμηλά και ήδη με 80.000 ευρώ μπορεί κάποιος να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του για ιδιόκτητο ακίνητο στην αγαπημένη χώρα των διακοπών του.

Μάλιστα η εταιρεία στρέφει το βλέμμα των Αυστριακών προς την Κρήτη, την οποία περιγράφει ως τον «απόλυτο προορισμό διακοπών στη Μεσόγειο» και αναφέρει ότι στο νησί υπάρχει τεράστια προσφορά στην αγορά ακινήτων. Ενδεικτικά επισημαίνει πως με 125.000 ευρώ μπορεί κάποιος να αποκτήσει στα βόρεια της Κρήτης άνετο διαμέρισμα 60 τετραγωνικών μέτρων με θέα στη θάλασσα και πισίνα, ενώ για ένα διαμέρισμα 40 τετραγωνικών μέτρων στη Νότια Κρήτη θα πληρώσει μόνον 100.000 ευρώ και στις τιμές αυτές συμπεριλαμβάνονται, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, όλα τα τέλη, οι φόροι για τη μεταβίβαση και η αμοιβή του δικηγόρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ελλάδα χρειάζεται χρήματα, προπάντων από φορολογικά έσοδα, καθώς δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί η οικονομική κρίση και ως εκ τούτου τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την αγορά ενός ακινήτου, εξοικονομώντας μέχρι και 25% της τιμής, την οποία με διαπραγμάτευση μπορεί να μειώσει ακόμη περισσότερο.


Πηγή: «Αγοράστε τώρα εξοχικό στην Ελλάδα, είναι ευκαιρία», προτρέπουν τους Αυστριακούς

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top