νεα κρητη totalfitness news

Τήνος, 16/8/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ MUSICA VITAE    ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Τήνου 2013, το Σωματείο «οι Φίλοι της Τήνου» διοργανώνει συναυλία με την διεθνούς φήμης ορχήστρα Musica Vitae από τη Σουηδία, την Τρίτη 20 Αυγούστου 2013 και ώρα 20:30 στον προαύλιο χώρο της Μονής Ουρσουλινών στα Λουτρά.

Η Musica Vitae παρουσιάζει κλασικά έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, δίνοντας παράλληλα έμφαση στα σύγχρονα έργα, γραμμένα από διάσημους συνθέτες αλλά και από φοιτητές Ακαδημιών Μουσικής. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Ορχήστρας είναι πως επιδιώκει τη σύμπραξη της κλασικής μουσικής με σύγχρονες μορφές τέχνης, προσελκύοντας όλο και περισσότερο νεανικό κοινό. Έχοντας συνεργαστεί με διεθνώς καταξιωμένους σολίστ και διευθυντές ορχήστρας, με συμμετοχές σε αξιόλογα φεστιβάλ και αμέτρητες περιοδείες και με δύο υποψηφιότητες για τα σουηδικά Grammy, η Musica Vitae συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σημαντικότερες ορχήστρες της διεθνούς μουσικής σκηνής.  

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου και σκοπό έχει τη στήριξη των παροχών Υγείας στο νησί μας και συγκεκριμένα το πρόγραμμα αεροδιακομιδών.
Το καινοτόμο πρόγραμμα παροχής άμεσης ιατρικής βοήθειας, που πρώτος στην Ελλάδα υλοποίησε ο Δήμος Τήνου έδωσε λύση στο μείζονος σημασίας πρόβλημα της ανασφάλειας των Τηνιακών για αιφνίδια προβλήματα υγείας. Μέσω του προγράμματος έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα οκτώ αεροδιακομιδές ασθενών, υπηρεσία που ενεργοποιείται όταν ο εθνικός αερομεταφορέας (ΕΚΑΒ) αδυνατεί ή αρνείται να ανταποκριθεί, εφόσον φυσικά πληρούνται οι ιατρικής φύσης προϋποθέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται την πρόσκληση έναντι του ποσού των 12 €  από το Δήμο Τήνου (Γραφείο Πρωτοκόλλου στο ισόγειο,  Ευαγγελιστρίας 72) αλλά και στον χώρο της εκδήλωσης.


ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΝΟΥ MUSICA VITAE - ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top