νεα κρητη totalfitness news

Οδηγίες για τον ΦΑΠ 2013: Πότε πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση
Εκδόθηκαν τα ηλεκτρονικά εκκαθαριστικά του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας για το 2013 από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, με περίπου 500.000 φορολογούμενους να καλούνται να εξοφλήσουν το συνολικό ποσό των 500 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι φορολογούμενοι που κατείχαν την 1η Ιανουαρίου 2013 κτίσματα και εντός σχεδίων πόλεων οικόπεδα με συνολική αντικειμενική αξία πάνω από 200.000 ευρώ, θα πρέπει να εξοφλήσουν το συνολικό ποσό των 500 εκατ. ευρώ.
Πως θα γίνει η εξόφληση
Οπως επισημαίνει η εφημερίδα, η εξόφληση θα γίνει είτε με την εφάπαξ καταβολή του ποσού είτε σε πέντε μηνιαίες δόσεις, με την πρώτη δόση να πρέπει να εξοφληθεί μέχρι την 31η Οκτωβρίου του 2013.
Παράλληλα, οι φορολογούμενοι μπορούν να προμηθευθούν ηλεκτρονικά τα εκκαθαριστικά του ΦΑΠ 2013, μέσω της εφαρμογής «Περιουσιολόγιο» του TAXISNET, στις ιστοσελίδες www.gsis.gr και www.taxisnet.gr, αφού χρησιμοποιήσουν τους κωδικούς πρόσβασης που έχουν αποκτήσει.
Κατόπιν μπορούν να εκτυπώσουν τα εκκαθαριστικά και να εξοφλήσουν το φόρο στα υποκαταστήματα των τραπεζών. Για τους περισσότερους που παραλαμβάνουν τώρα σε ηλεκτρονική μορφή του έτους 2013 έχουν ήδη εκδοθεί ειδοποιητήρια και για την πληρωμή του του ΦΑΠ των ετών 2011 και 2012, σε 7 μηνιαίες δόσεις.


Πηγή:  iefimerida.gr 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top