νεα κρητη totalfitness news

Ψάχνουν τρόπο να μεταθέσουν τα μέτρα μετά τις ευρωεκλογές
Για μετά τις ευρωεκλογές φαίνεται πως η κυβέρνηση μεταθέτει τα δύσκολα, αν φυσικά οι προθέσεις της, τύχουν ανταπόκρισης από την Τρόικα που επιστρέφει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα.

Η λήψη νέων μέτρων φαίνεται πλέον, πως είναι πιθανότερη από ποτέ. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τις τοποθετήσεις του οικονομικού επιτελείου, αλλά και τις πληροφορίες που έρχονται και την καλύτερη επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα NEWSBOMB, τις επόμενες εβδομάδες θα κλειδώσει το «κενό» που θα πρέπει να καλύψουμε, με τους δανειστές να εκτιμούν ότι αγγίζει έως και τα 2,5 δισ. ευρώ, ενώ στο υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι δεν ξεπερνά το μισό δισ. ευρώ.
Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να επιστρατεύσει και πάλι ένα «όπλο» του παρελθόντος και ακούει στην ονομασία: συμπληρωματικός προϋπολογισμός.
Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσει να αγοράσει χρόνο τόσο σε πολιτικό επίπεδο (Ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές και εξαμηνιαία προεδρία της ΕΕ) όσο και σε οικονομικό, αφού θα κληθεί να αποδείξει στους δανειστές ότι τα μέτρα που αντιπροτείνει θα είναι ικανά να καλύψουν το κενό.

Read more: http://www.newsbomb.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top