νεα κρητη totalfitness news

 Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σερίφου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., για σύγκρουση του Α/Κ «ΧΑΡΟΥΛΑ Α» Ν.Σ. 957, στο οποίο επέβαιναν τρία (03) άτομα, εκ των οποίων ένας αλλοδαπός, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΛΚΥΩΝΗ» Ν.Π. 10040, με δέκα (10) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, 14 ναυτικά μίλια δυτικά της νήσου Σερίφου.


Άμεσα στην περιοχή προς παροχή συνδρομής, κατέπλευσαν δύο (02) πλωτά περιπολικά Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.,καθώς και το Α/Κ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» Ν.Σ 1257, όπου διαπίστωσαν πως τα συγκρουσθέντα σκάφη δεν διέτρεχαν κίνδυνο και δεν παρουσίαζαν εισροή υδάτων, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες ήταν καλά στην υγεία τους.

Το «ΑΛΚΥΩΝΗ», συνοδεία πλωτού περιπολικού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Σερίφου, ενώ πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το «ΧΑΡΟΥΛΑ Α», το οποίο κατά δήλωση του Κυβερνήτη, διατηρούσε την αξιοπλοΐα του, κατέπλευσε και προσδέθηκε ασφαλώς στον ίδιο λιμένα, συνοδεία του σκάφους «ΣΕΡΙΦΟΣ Ι» Σ.Σ. 34, στο οποίο επέβαινε και στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Σερίφου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των δύο σκαφών μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και την προσκόμιση βεβαιωτικών αξιοπλοΐας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top