νεα κρητη totalfitness news

Αγνωστο πότε θα επιστρέψει η τρόικα στην Αθήνα
Αδιευκρίνιστο παραμένει, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Σάιμον Ο' Κόνορ, το πότε θα επιστρέψει η τρόικα στην Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά την εκταμίευση της επόμενης δόσης, του Οκτωβρίου, ο ίδιος ανέφερε ότι για την έγκρισή της δεν χρειάζεται πολιτική απόφαση σε επίπεδο υπουργών Οικονομικών και πως αρκεί η έγκριση της ομάδας εργασίας της Ευρωζώνης (Euroworking Group). Προσέθεσε, επίσης, ότι πρέπει να γίνει ακόμη αρκετή δουλειά έως ότου υλοποιηθούν τα προαπαιτούμενα της δόσης που εκκρεμεί για τον Οκτώβριο, αλλά παρόλα αυτά η επιστροφή της τρόικας, με πλήρη σύνθεση, στην Αθήνα δεν είναι απαραίτητη.
Ο κ. Ο' Κόνορ υπενθύμισε ότι, τον περασμένο Ιούλιο, το Eurogroup είχε εγκρίνει την επόμενη δόση των δανείων προς την Ελλάδα σε τρεις υποδόσεις.
Σημειώνεται ότι η δόση του Οκτωβρίου που εκκρεμεί αφορά 1 δισ. ευρώ, εκ των οποίων 0,5 δισ. ευρώ θα προέλθουν από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) και το υπόλοιπο από το πρόγραμμα SMP (Securities and Market Program) της ΕΚΤ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top