νεα κρητη totalfitness news


Εξωστρέφεια Ανταγωνιστικότητα ΙΙ παράταση για τις αιτήσειςΠαράταση δίνεται με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στην προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων των ενδιαφερομένων για το πρόγραμμα Εξωστρέφεια- Ανταγωνιστικότητα ΙΙ.


Όπως αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των αρμοδίων οικονομικών εταίρων και την υψηλή ανταπόκριση του επενδυτικού κοινού και των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξωστρέφεια- Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)», αποφασίστηκε η παράταση από 10/10/2013 στις 21/10/2013 και ώρα 14:00 μμ. 
Υπενθυμίζεται ότι το Πρόγραμμα υποστηρίζει την εξωστρεφή και ανταγωνιστική παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων σε διεθνές επίπεδο, ιδιαίτερα των ΜΜΕ.  
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από τον διαδικτυακό τόπο www.ypoian.gr.  Για ανάκτηση των σχετικών αρχείων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από τους διαδικτυακούς τόπους www.ypoian.gr, www.ggb.gr, www.antagonistikotita.gr, www.espa.gr, www.StartupGreece.gov.gr, και www.efepae.gr.

www.dikaiologitika.gr


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top