νεα κρητη totalfitness news

Από τα λόγια στις πράξεις…….

Τις τελευταίες μέρες ένα πολύ θλιβερό γεγονός συγκλόνισε την Τηνιακή κοινωνία. Αυτό ήταν ο εμπρησμός του αναπηρικού αυτοκινήτου (μέσα στο οποίο βρίσκονταν και το καρότσι) του αγαπητού σε όλους μας Κανακάρη Γρηγόρη.

Ο Γρηγόρης μετά την ταλαιπωρία που βιώνει από το κάταγμα στο ισχίο του που τον κρατά καθηλωμένο και ακινητοποιημένο στο κρεβάτι του έρχεται αντιμέτωπος με μία άκρως δυσάρεστη κατάσταση στη ζωή του αφού αυτή τη στιγμή έχει στερηθεί τη δυνατότητα της μετακίνησης του από το σπίτι του όταν με το καλό αναρρώσει.

Για ένα άτομο με κινητικά προβλήματα όπως ο Γρηγόρης το αναπηρικό αυτοκίνητο και το αναπηρικό αμαξίδιο δεν αποτελούν μέσα προβολής , όπως για τους πιο πολλούς, αλλά εργαλεία ζωής.

Σε όλους εμάς η μετακίνηση είναι μία απροβλημάτιστη καθημερινή δραστηριότητα αλλά για άτομα με αναπηρία υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες και προϋποθέσεις για τα απλά και αυτονόητα.

Τα λόγια και οι ευχές είναι όμορφα και αρεστά αλλά οι πράξεις μας είναι αυτές που μας χαρακτηρίζουν σε αυτή τη ζωή και μας ανεβάζουν πάνω από την ανθρώπινη φύση μας. Οι σκέψεις προετοιμάζουν τις πράξεις αλλά οι πράξεις είναι αυτές που διαμορφώνουν το αποτέλεσμα.

Ας δείξουμε λοιπόν έμπρακτα την ανθρωπιά μας, το μεγαλείο της ψυχής μας και τα αντανακλαστικά μας βοηθώντας ο καθένας μας ατομικά ή συλλογικά με όσα χρήματα μπορεί ώστε να αποκαταστήσουμε τη ζωή του Γρηγόρη με ένα καινούργιο όχημα μετακίνησης και αποκαθιστώντας τη ζημιά στο καρότσι.

Επειδή είναι πιθανόν η αγάπη του κόσμου να πλημμυρίσει για μία ακόμη φορά το Γρηγόρη θα ήθελα να σας βεβαιώσω ότι αν χρήματα είναι περισσότερα από αυτά που χρειάζονται αυτά θα διατεθούν στο σύλλογο ατόμων με ιδιαιτερότητες που υπάρχει στην Τήνο ή σε κάποιον πάσχοντα συμπολίτη μας.

Ο λογαριασμός για την προσφορά είναι ο εξής:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογ. 5717-056525-581

(Δεν αναφέρεται ο συντάκτης του κειμένου γιατί πρέπει να εστιάσουμε όλοι στη κίνηση βοήθειας προς το φίλο Γρηγόρη, τα στοιχεία του υπάρχουν στους διαχειριστές του site).

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top