νεα κρητη totalfitness news

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας υπό την προεδρία του Δημάρχου Τήνου κ. Παναγιώτη Κροντηρά. Στη συνεδρίαση παρευρεθεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Στέφανος Λαγουρός καθώς και οι διευθυντές των Σχολικών Μονάδων της Τήνου προκειμένου να παραθέσουν τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις ανάγκες των εκπαιδευτηρίων που προΐστανται.
Στα πλαίσια της συζήτησης που ακολούθησε, έγινε παρουσίαση του έργου της Δημοτικής Αρχής, με έμφαση στις κτιριακές υποδομές, την κατασκευή του 3ου Δημοτικού και 3ου Νηπιαγωγείου, την μόλις υπογραφείσα προκήρυξη για την Επέκταση του 1ου Δημοτικού Σχολείου ύψους 1.800.000€ και τις παρεμβάσεις στους αύλειους χώρους. 
Τονίστηκε ιδιαίτερα η θέληση του Δήμου, ώστε να καλύψει όλες τις οικονομικές ελλείψεις που παρατηρούνται, ασχέτως της ύπαρξης κεντρικής χρηματοδότησης, ώστε το έργο των δασκάλων και καθηγητών να συνεχίζεται απρόσκοπτα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.


Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τις τοποθετήσεις όλων των εκπαιδευτικών, οι οποίες εκτός από τα τρέχοντα θέματα των σχολικών μονάδων του νησιού, εστιάστηκαν και στη γενικότερη δύσκολη κατάσταση της Παιδείας και τον αγώνα των εκπαιδευτικών για τη στήριξη της δημόσιας παιδείας με πενιχρά μέσα εν μέσω οικονομικής κρίσης. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top