νεα κρητη totalfitness news

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα την 22α Οκτωβρίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα τις ημερησίας διατάξεως :

ΘΕΜΑ 1ο: Έκφραση γνώμης προς την Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης για τον καθορισμό του ανώτατου αριθμού αδειών για την άσκηση υπαίθριου πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου.

ΘΕΜΑ 2ο: Γνωμοδότηση επί του προσχεδίου Κανονιστικής απόφασης, για την διαχείριση του υδάτινου δυναμικού για την Π.Ε. Κυκλάδων.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση έκθεσης Οικονομικής Επιτροπής, στοιχείων εσόδων και εξόδων του Δήμου Τήνου, Γ΄ τριμήνου 2013.

ΘΕΜΑ 4ο: Εξέταση επιστολής του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Αναδασώσεως Νήσου Τήνου “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ”, σχετικά με τα μικροφράγματα της Τήνου.

ΘΕΜΑ 5ο: Εξέταση αιτήματος Πολιτιστικού Συλλόγου Πύργου - Πανόρμου Τήνου, για παράταση παραχώρησης του πρώην ιατρείου της Δημοτικής Ενότητας Πανόρμου.

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή δωρεάς του Σωματείου «Οι φίλοι της Τήνου», ποσού 3.000,00 €, για την υλοποίηση της Υπηρεσίας άμεσης ιατρικής βοήθειας, στους μονίμους κατοίκους του Δήμου Τήνου.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση απολογισμού εσόδων και εξόδων οικον. έτους 2013, του Ν.Π.Δ.Δ. «Πνευματικό Εκπολιτιστικό Κέντρο Πανόρμου ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ».

ΘΕΜΑ 8ο: Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου Τήνου, μέσω της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, στην Διεθνή έκθεση WTM στο Λονδίνο και στην έκθεση PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη και ορισμός εκπροσώπων.

ΘΕΜΑ 9ο: Τροποποίηση χρησιδανείου μεταξύ Δήμου Τήνου και ΠΙΙΕΤ, για παράταση της συμβατικής διάρκειας του χρησιδανείου αγροτεμαχίου.


ΘΕΜΑ 10ο: Εξέταση αιτήματος του Συλλόγου των Απανταχού Φαλαταδιανών Τήνου για παραχώρηση χώρου στην πλατεία Μεγαλόχαρης Φαλατάδου.

ΘΕΜΑ 11ο: Απευθείας ανάθεση της «Προμήθειας και εγκατάστασης μονάδας κομποστοποίησης», μετά την διεξαγωγή δύο (2) πρόχειρων διαγωνισμών που απέβησαν άγονοι.

ΘΕΜΑ 12ο Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή γηπέδου μίνι ποδοσφαίρου 5 Χ 5 – γηπέδου καλαθοσφαίρισης - γηπέδου πετοσφαίρισης, στον οικισμό Καλλονής Δήμου Τήνου.

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση της με αριθμό 40/2013 μελέτης του Δήμου Τήνου για «Προμήθεια σκυροδέματος Δ.Ε. Εξωμβούργου.

ΘΕΜΑ 14ο: Τροποποίηση του Κανονισμού λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου.

ΘΕΜΑ 15ο: Λήψη απόφασης για το δημοτικό ακίνητο «ΜΑΡΙΝΕΡ».

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.

Ανακοίνωση εγγράφων αναφορών και αιτήσεων 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
 ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΛΤΑΜΑΝΙΚΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top