νεα κρητη totalfitness news

 Ο  κ. Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης εισηγούμενος τα θέματα της ημερησίας διάταξης έθεσε υπόψη των μελών του Δ.Σ τα εξής:

4ο Θέμα “Ενημέρωση για τρέχοντα θέματα λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων”
Στη συνέχεια διάβασε το υπ αριθμ. 26/27-09-2013 έγγραφο του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδώνας Τήνου με το οποίο ζητείται η παραχώρηση κάποιων αιθουσών του Γυμνασίου για τις προπονήσεις του τμήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης κατά τις ημέρες Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο το απόγευμα, καθώς και την παραχώρηση του προαυλίου και υπόστεγου χώρου για τις προπονήσεις των τμημάτων πετοσφαίρισης από τις 17:00 – 22.30 καθημερινά και το Σάββατο από τις 12:30-14:00. 

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Δ/ντης του Γυμνασίου Τήνου και είπε ότι δεν έχει αντίρρηση στην παραχώρηση των παραπάνω χώρων αρκεί να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του σχολείου τις ώρες αυτές καθώς και η ασφάλεια των εγκαταστάσεων και των χώρων που ζητήθηκαν και όλου του εξοπλισμού που φέρουν. 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του σώματος εισηγήθηκε την έγκριση της παραχώρησης των ανωτέρω χώρων όπως αυτοί αναφέρθηκαν και μετά από διαλογική συζήτηση που επακολούθησε μεταξύ των Μελών της « Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τήνου » αυτή

Αποφασίζει ομόφωνα


Αποδέχεται την εισήγηση του προέδρου και λαμβάνοντας υπόψη τη σύμφωνη γνώμη του Δ/ντη του Γυμνασίου εγκρίνει την παραχώρηση αιθουσών του Γυμνασίου, ο αριθμός των οποίων θα καθοριστεί μετά από συνεννόηση με τον Δ/ντη της σχολικής μονάδας, για τις προπονήσεις του τμήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης κατά τις ημέρες Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο το απόγευμα, καθώς και την παραχώρηση του προαυλίου και υπόστεγου χώρου για τις προπονήσεις των τμημάτων πετοσφαίρισης από τις 17:00 – 22.30 καθημερινά και το Σάββατο από τις 12:30- 14:00, στον Αθλητικό Όμιλο Ποσειδώνας Τήνου, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη λειτουργίας του Γυμνασίου τις ώρες αυτές καθώς και την ασφάλεια των των χώρων που ζητήθηκαν και του εξοπλισμού που φέρουν. Εξουσιοδοτεί τον Δ/ντη του Γυμνασίου Τήνου να κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την παραχώρηση. 

 Η απόφαση αυτή λαμβάνει αύξοντα αριθμό 21.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top