νεα κρητη totalfitness news


Επιβεβαιώνει τα νέα μέτρα ο Αντιπρόσωπος της Κομισιόν στην Ελλάδα

Δεν προλάβαμε να χωνέψουμε την ρουκέτα Στουρνάρα για νέαμέτρα και έρχεται ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Κομισιόνστην Ελλάδα, Π. Καρβούνης, για να ζητήσει τα νέα μέτρα να είναι ανεκτά από την κοινωνία, ενώ εντύπωση προκαλεί ο χρησμός του για εκλογές.
Όπως είναι αναμενόμενο ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα προσπαθεί να ισορροπήσει πατώντας ταυτόχρονα σε δύο βάρκες.
ο Αντιπρόσωπος της Κομισιόν βρήκε το σωστό χρόνο, μετά δηλαδή τις δηλώσεις Στουρνάρα, να βγει και να μιλήσει και αυτός για νέα μέτρα
Η μία βάρκα ονομάζεται Κομισιόν, της οποίας ο κύριος Καρβούνης είναι εκπρόσωπος, και τα πανιά της φουσκώνουν μόνο όταν φυσάνε νέα μέτρα, τα οποία πρέπει και να δικαιολογηθούν.
Η άλλη βάρκα όμως ονομάζεται Ελλάδα, της οποίας όμως το πλήρωμα έχει εξολοθρευτεί από το ένα πακέτο νέων μέτρων μετά το άλλο.
''Αν υπάρξουν μέτρα αυτά πρέπει να είναι στοχευμένα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για οριζόντιες μεταρρυθμίσεις''
Επιχειρώντας λοιπόν να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα ο Αντιπρόσωπος της Κομισιόν βρήκε το σωστό χρόνο, μετά δηλαδή τις δηλώσεις Στουρνάρα, να βγει και να μιλήσει και αυτός για νέα μέτρα, στην τηλεόραση του Star.
''Αν υπάρξουν μέτρα αυτά πρέπει να είναι στοχευμένα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για οριζόντιες μεταρρυθμίσεις''.
Ο κύριος Καρβούνης εκούσια ή ακούσια έδειξε ως υπεύθυνους τους Έλληνες πολιτικούς για τα δεινά που φορτώνονται οι Έλληνες πολίτες.
Γιατί πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτούν οι δηλώσεις του:
''Αν είχαμε κάνει τις διαρθρωτικές αλλαγές δεν θα είχαμε ανάγκη τα μέτρα".
''Ζουμί'' όμως έχει και η άποψη του για το πότε θα γίνουν Εθνικές Εκλογές, και αν ειδικότερα θα γίνουν κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
''Δεν νομίζω, έχουμε ευρωεκλογές τον Μάιο, μπορούμε να περιμένουμε τότε".

Πηγή gr.news.yahoo.com

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top