νεα κρητη totalfitness news

Στην περιοχή της ‘’Παραγγεριάς’’ εντός πόλεως Τήνου της ∆ηµοτικής Ενότητας Τήνου του ∆ήµου Τήνου πρόκειται να γίνουν εργασίες σε υπάρχοντα χωµατοόδροµο.
Πιο αναλυτικά αρχικώς πρόκειται να γίνει διαµόρφωση του δρόµου µήκους 40,00 µ. και πλάτους 8,60 µ. µε µηχάνηµα έτσι ώστε να δηµιουργηθούν οι σωστές κλίσεις. Εν συνεχεία θα τσιµεντοστρωθεί τµήµα αυτού µήκους 30,00 µ. πλάτους 8,60 µ µε οπλισµένο µπετόν ποιότητας C 16-20 πάχους 14mm τοποθετώντας πλέγµα Τ92

Στις υποχρεώσεις του αναδόχου είναι όλες οι εργασίες, τα υλικά και οι µεταφορές.

Για τις ανωτέρω εργασίες το κόστος για τη διαµόρφωση του δρόµου µε χωµατουργικό µηχάνηµα ανέρχεται στα 452,26 € ανά ηµέρα, ενώ το κόστος για την τσιµεντόστρωση ανέρχεται στα 145,00 € ανά κυβικό µέτρο. Στις ανωτέρω τιµές δεν συµπεριλαµβάνεται το Φ.Π.Α.

Αναλυτικά το κόστος των ανωτέρω εργασιών φαίνονται στον παρακάτω πίνακα :

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος είπε ότι στον Κ.Α. 10.7331.0004, του προϋπολογισµού του ∆ήµου Τήνου οικον. έτους 2013 έχει προβλεφθεί πίστωση για την αντιµετώπιση της δαπάνης «Επέκταση δρόµου περιοχής ‘’Παραγγεριά’’ της ∆.Κ. Τήνου»» και κάλεσε τα µέλη της Επιτροπής να αποφασίσουν σχετικά.

Η Οικονοµική Επιτροπή έλαβε υπόψη της την εισήγηση του Προέδρου, τις διατάξεις του εδ. δ της παρ. 1 του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/πρώτο/7-6-10) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης-Πρόγραµµα Καλλικράτης» και τις διατάξεις του Π.∆. 171/87.

Αποφασίζει Οµόφωνα

1. Αναθέτει την απευθείας εκτέλεση της «Επέκταση δρόµου περιοχής ‘’Παραγγεριά’’ της ∆.Κ. Τήνου»», στον Ανάργυρο Σαντοριαναίο του Ιωάννη, Εµπειροτέχνη, µε Αρ. Μητρώου: «58» για έργα τοιχοποιίας, εκσκαφές, επιχρίσµατα και οπλισµένο σκυρόδεµα, µε έδρα την Τήνο, και ειδικότερα τις εργασίες που αναγράφονται στην τεχνική περιγραφή εκτέλεσης του έργου, όπως διαλαµβάνεται στην εισήγηση του Προέδρου.

Αναλυτικά οι τιµές των ανωτέρω εργασιών φαίνονται στον παρακάτω πίνακα :



Στις ανωτέρω τιµές συµπεριλαµβάνονται, τα υλικά, οι φόροι, οι κρατήσεις, οι ασφαλιστικές εισφορές.

2. Εξουσιοδοτεί τον ∆ήµαρχο του ∆ήµου Τήνου να προβεί στην υπογραφή του σχετικού συµφωνητικού µε τον ανωτέρω ανάδοχο σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις περί εκτέλεσης έργων και προµηθειών.

3.Αναλαµβάνει πίστωση 6.600,00 € εις βάρος του Κ.Α. 30.7323.0002 του προϋπολογισµού του ∆ήµου Τήνου οικον. έτους 2013 για την αντιµετώπιση της δαπάνης «Επέκταση δρόµου περιοχής ‘’Παραγγεριά’’ της ∆.Κ. Τήνου»».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top