νεα κρητη totalfitness news

ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Πρόγραμμα Εκθέσεων Σεπτέμβριος 2013
Ώρες Λειτουργίας Εκθέσεων: 
Τετάρτη, Πέμπτη: 9:00-15:00,
Παρασκευή – Δευτέρα: 10:30-14:00 & 19:30-21:30

Έκθεση έργων Γιαννούλη Χαλεπά

Η μόνιμη έκθεση του Ιδρύματος περιλαμβάνει πρωτότυπα γλυπτά έργα και μεγάλο αριθμό σχεδίων του Τήνιου γλύπτηΓιαννούλη Χαλεπά (1851-1938), από τη συλλογή του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας. Εγκαινιάστηκε στις 15/7/2005 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. Την έκθεση πλαισιώνουν φωτογραφίες του Ηλία Ηλιάδη με λεπτομέρειες της τέχνης του Χαλεπά.
Χώρος: Αίθουσα «Γιαννούλη Χαλεπά» στο 2ο όροφο του Ι.ΤΗ.Π.

Εποχικές εκθέσεις Ι.ΤΗ.Π.
22 Ιουνίου – 28 Οκτωβρίου 2013
Η έκθεση Προς Τήνο παρουσιάζει δεκαέξι σύγχρονους καλλιτέχνες που είναι προσηλωμένοι στην Τήνο. Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες είτε κατάγονται από το νησί είτε το έχουν επιλέξει ως δεύτερο τόπο κατοικίας. Η προσωπική σχέση, η συναισθηματική έλξη και ο θαυμασμός τους για την Τήνο είναι η αφορμή της ομαδικής τους συνύπαρξης. 
Καλλιτέχνες: Γιάννης Αδαμάκος, Γιάννης Γκίζης, Ελένη Γλύνη, Γιώργος Κουβαράς, Αλέκος Κυραρίνης, Αλέξανδρος Λάιος, Γιάννης Λασηθιωτάκης, Δημήτρης Μπέζας, Γιάννης Μπρούζος, Μαργαρίτα Μυρογιάννη, Λευτέρης Ναύτης, Πέτρος Τουλούδης, Μάρω Φασουλή, Κωνσταντίνος Χατζηνικολάου, Κατερίνα Χρηστίδη, Δημήτρης Χρηστίδης.
Επιμελητής: Χριστόφορος Μαρίνος
Χώρος έκθεσης: Αίθουσα Εκθέσεων Νικόλαος Γύζης- Ι.ΤΗ.Π.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top