νεα κρητη totalfitness news

ΘΕΜΑ: “Λήψη απόφασης για την έγκριση εκτέλεσης του έργου “Ανακατασκευή οδοστρώματος χερσαίας ζώνης λιμένα Τήνου από έκτακτα καιρικά φαινόμενα”.
Για το ανωτέρω θέμα της ημερήσιας διάταξης ο Πρόεδρος ανέφερε τα εξής: «Αγαπητοί συνάδελφοι, στο λιμένα της Τήνου και συγκεκριμένα επί του παραλιακού δρόμου υπάρχουν υποχωρήσεις του μπετόν λόγω καθίζησης και κακής συμπύκνωσης του υποστρώματος. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται κυρίως στη διασταύρωση της παραλιακής οδού με την οδό Ζ. Αλαβάνου, μεταξύ της υπάρχουσας νησίδας με το παραλιακό πεζοδρόμιο. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα όταν βρέχει, να λιμνάζουν τα νερά και να δημιουργούνται πολλά προβλήματα κατά τη διάβαση των πεζών και των οχημάτων. Για τους λόγους αυτούς προτείνω να προχωρήσουμε στην έγκριση εκτέλεσης του έργου “Ανακατασκευή οδοστρώματος χερσαίας ζώνης λιμένα Τήνου από έκτακτα καιρικά φαινόμενα”, ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα”.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος έθεσε υπόψη του Διοικητικού Συμβουλίου την τεχνική περιγραφή της εργασίας, τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα της υπηρεσία μας έτους 2013, τις διατάξεις του Ν. 3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων», του Ν. 2971/2001, του άρθρου 17 του Ν. 2539/97, του Ν. 4072/2012 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης «Πρόγραμμα Καλλικράτης» και κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, άκουσε την εισήγηση του Προέδρου, έλαβε υπόψη την τεχνική περιγραφή της εργασίας, τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα της υπηρεσία μας έτους 2013, τις διατάξεις του Ν. 3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων», του Ν. 2971/2001, του άρθρου 17 του Ν. 2539/97, Ν. 4072/2012 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης «Πρόγραμμα Καλλικράτης» και αφού έκανε διαλογική συζήτηση

Αποφασίζει ομόφωνα

Εγκρίνει την εκτέλεση του έργου “Ανακατασκευή οδοστρώματος χερσαίας ζώνης λιμένα Τήνου από έκτακτα καιρικά φαινόμενα” το οποίο βρίσκεται εγγεγραμμένο στο Τεχνικό Πρόγραμ- μα και υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση στον Προϋπολογισμό του ΔΛΤΤ-Α. .

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top