νεα κρητη totalfitness news

 Περικοπές ακόμη και στα είδη πρώτης ανάγκης έχουν κάνει πλέον οι Έλληνες, λόγω της οικονομικής κρίσης που μέρα με τη μέρα στενεύει όλο και περισσότερο τα όρια της επιβίωσής τους.

 Μειωμένη καταγράφεται, μεταξύ άλλων και η αγορά του ψωμιού, το οποίο κάποτε αποτελούσε προϊόν καθημερινής κατανάλωσης για τη συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών. 

Σήμερα, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εξαφανίσει εντελώς το ψωμί από το διατροφολόγιό τους, ενώ δεν λείπουν και αυτοί που καταναλώνουν λιγότερες ποσότητες, τις οποίες μάλιστα διατηρούν στον καταψύκτη τους για λόγους οικονομίας. Ωστόσο, μεγαλύτερη μείωση τζίρου σημειώνεται στα προϊόντα ζαχαροπλαστικής και στα αρτοσκευάσματα, τα οποία θεωρούνται από κάποιους είδη πολυτελείας. 

Και ενώ κυριαρχεί η άποψη ότι η αρτοποιία είναι ένα επάγγελμα προσοδοφόρο, που δεν θα εκλείψει ποτέ, οι άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτό, συνηθισμένοι στο πρωινό ξύπνημα και στην αφόρητη ζέστη των φούρνων, δηλώνουν ότι τα κέρδη έχουν μειωθεί κατά πολύ, συγκριτικά με τα αυξημένα λειτουργικά έξοδα. 

Οι ίδιοι, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του κόσμου, φροντίζουν να διατηρούν τις τιμές στα ίδια επίπεδα (με μέση τιμή το 1 €), ενώ πολλές φορές δωρίζουν ψωμί και άλλα περισσευούμενα αρτοσκευάσματα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

- See more at: koinignomi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top