νεα κρητη totalfitness news


Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στην Τρίτη Ηλικία. Ως δημοτική αρχή, σεβόμαστε την Τρίτη Ηλικία και θαυμάζουμε την ενέργεια τους, παίρνουμε δύναμη από τη δύναμη τους, γινόμαστε καλύτεροι και γεμίζουμε με  αισιοδοξία και ελπίδα. Είναι άλλωστε χρέος μας να τιμούμε την ξεχωριστή προσφορά των ανθρώπων που η κούραση και ο μόχθος των δημιουργικών τους χρόνων είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίζεται η κοινωνία μας.


Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων συμπίπτει με τη συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας του ΚΑΠΗ του Δήμου Τήνου, ενός εκ των πολλών και σημαντικότερων έργων του αείμνηστου Δημάρχου Τήνου, Κωνσταντίνου Αθηναίου, προσφορά στους πολίτες, στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου και της ευαισθησίας του απέναντι στην Τρίτη Ηλικία.
 Το ΚΑΠΗ του Δήμου Τήνου έχει ως στόχο του να συμβάλλει με ειδικά προγράμματα στην ενημέρωση, τη ψυχαγωγία, τη δημιουργική απασχόληση και τη φροντίδα των ηλικιωμένων του τόπου μας, ώστε να συνεχίζουν να αισθάνονται ένα ζωντανό και δημιουργικό κύτταρο της κοινωνίας, με όρεξη για προσφορά, δημιουργία και ζωή. Στο ΚΑΠΗ του Δήμου μας παράγεται σημαντικό έργο, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας  από το προσωπικό,  τη διοίκηση του Νομικού Προσώπου και τους εθελοντές των εργαστηρίων και δράσεων. Η ευαισθησία μας για τους ηλικιωμένους είναι  δεδομένη και η καλλιέργεια αισθήματος  αλληλεγγύης  και συντροφικότητας μεταξύ των μελών του ΚΑΠΗ και όχι μόνο, θα απολαμβάνουν διαρκώς την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής και της διοίκησης του Νομικού Προσώπου.
Εκφράζουμε με την ευκαιρία αυτή θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες στο προσωπικό του Νομικού Προσώπου, στον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και σε όλους όσους προσφέρουν εθελοντικά στο ΚΑΠΗ με υψηλό δημιουργικό αίσθημα προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top