νεα κρητη totalfitness news

Ακίνητα : Πίσω ολοταχώς από το ΥΠΟΙΚ μετά τις αντιδράσειςΑκίνητα : Πίσω ολοταχώς από το ΥΠΟΙΚ μετά τις αντιδράσεις

Δε θα φορολογηθεί η αγροτική γη στην οποία βρίσκονται θερμοκήπια, στάνες κλπ

Οι αντιδράσεις για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, ειδικά εντός της κυβέρνησης, φαίνεται πως δεν αφήνουν τελικά ασυγκίνητο το υπουργείο Οικονομικών, που πριν από λίγο προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με τη φορολόγηση αγροτεμαχίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, “η αγροτική γη στην οποία βρίσκονται αποθηκευτικοί χώροι γεωργικών μηχανημάτων, καθώς και χώροι άλλης χρήσης όπως στάνες, θερμοκήπια κλπ, δεν πρόκειται να φορολογηθεί”.

Δηλαδή, το υπουργείο Οικονομικών κάνει... πίσω ολοταχώς !

Για να γίνει αυτό, βέβαια, έπρεπε να προηγηθεί μία θύελλα αντιδράσεων από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, που εξέφρασαν την κατηγορηματική τους αντίθεση με την υπερφορολόγηση των αγροτεμαχίων.

Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο του υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου, που διερωτήθηκε ποιος... εγκέφαλος σκέφτηκε τον ενιαίο φόρο ακινήτων, ενώ ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν σε άρθρο του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βύρωνας Πολύδωρας.

Μάλιστα, μόλις μία ώρα πριν την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, 22 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με ερώτησή τους προς τον Γ. Στουρνάρα εξέφραζαν τις αντιρρήσεις τους στη φορολόγηση των αγροτεμαχίων.
Πηγή http://www.news.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top