νεα κρητη totalfitness news



Πρόκειται να διαµορφωθεί ο δηµοτικός χώρος στην περιοχή του οικισµού Στενής και συγκεκριµένα πλησίον πρώην δηµοτικών σφαγείων Στενής µε χωµατουργικό µηχάνηµα. Πιο αναλυτικά θα καθαριστεί και θα διαµορφωθεί ο δηµοτικός χώρος µε µηχάνηµα έργου για την καλύτερη πρόσβαση και κατόπιν θα τσιµεντροστρωθεί τµήµα του χώρου µε µπετόν ποιότητας C 12-15 πάχους 13mm, περίπου 32 κ.µ. Ο χώρος προηγουµένως θα διαµορφωθεί κατάλληλα έτσι ώστε να δηµιουργηθούν οι σωστές κλίσεις για τα όµβρια ύδατα.

Για τις ανωτέρω εργασίες το κόστος για την διαµόρφωση και τον καθαρισµό του δηµοτικού χώρου µε χωµατουργικό µηχάνηµα ανέρχεται στα 1.200,00€ ενώ το κόστος για την τσιµεντόστρωση ανέρχεται στα 130,00€ ανά κυβικό µέτρο. Στις ανωτέρω τιµές δεν συµπεριλαµβάνεται το Φ.Π.Α.»

Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται αναλυτικά οι τιµές για τις ανωτέρω εργασίες :


Στις υποχρεώσεις του αναδόχου είναι όλες οι εργασίες, τα υλικά και οι µεταφορές.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος είπε ότι στον Κ.Α. 30.7332.0002, του προϋπολογισµού του ∆ήµου Τήνου οικον. έτους 2013 έχει προβλεφθεί πίστωση για την αντιµετώπιση της δαπάνης «∆ιαµόρφωση δηµοτικού χώρου έξω από πρώην δηµοτικά σφαγεία Στενής» και κάλεσε τα µέλη της Επιτροπής να αποφασίσουν σχετικά.

Η Οικονοµική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της τις ανωτέρω διατάξεις και την εισήγηση του Προέδρου

Αποφασίζει Οµόφωνα

1. Αναθέτει την απευθείας εκτέλεση της «∆ιαµόρφωση δηµοτικού χώρου έξω από πρώην δηµοτικά σφαγεία Στενής», στον Βίδο Αντώνιο του Αριστείδη, Εµπειροτέχνη, µε Αρ. Μητρώου: «71» για έργα Οδοποιίας, τσιµεντοστρώσεις, µε έδρα την Τήνο, και ειδικότερα τις εργασίες που αναγράφονται στην τεχνική περιγραφή εκτέλεσης του έργου, όπως διαλαµβάνεται στην εισήγηση του Προέδρου.

Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται αναλυτικά οι τιµές για τις ανωτέρω εργασίες :










Στις ανωτέρω τιµές συµπεριλαµβάνονται, τα υλικά, οι φόροι, οι κρατήσεις, οι ασφαλιστικές εισφορές.

2. Εξουσιοδοτεί τον ∆ήµαρχο του ∆ήµου Τήνου να προβεί στην υπογραφή του σχετικού συµφωνητικού µε τον ανωτέρω ανάδοχο σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις περί εκτέλεσης έργων και προµηθειών.

3. Αναλαµβάνει πίστωση 6.599,12€ εις βάρος του Κ.Α. 30.7332.0002 του προϋπολογισµού του ∆ήµου Τήνου οικον. έτους 2013 για την αντιµετώπιση της δαπάνης «∆ιαµόρφωση δηµοτικού χώρου έξω από πρώην δηµοτικά σφαγεία Στενής».

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθµό 137 /2013

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top