νεα κρητη totalfitness news



Ο Δήμαρχος Τήνου έχοντας υπόψη του τις διατάξεις αποφασίζει :

Α. Προκηρύσσουμε την πλήρωση των κάτωθι θέσεων προϊσταμένων Τμημάτων του Δήμου Τήνου, οι οποίες θα γίνουν από το Υπηρεσιακών Συμβούλιο του άρθρου 5 του Ν.3584/2007 όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 18 άρθρο 12 του Ν.4071/2012, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, ως ακολούθως: 




































Β.1. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν υπάλληλοι 
Α) με βαθμό Α΄, εφόσον ανήκουν στις κατηγορίες ΠΕ ή ΤΕ και 
Β) με βαθμό Β΄, Γ΄ ή Δ΄, εφόσον ανήκουν στις κατηγορίες ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ. 

2. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν υποψήφιοι με τις ως άνω προϋποθέσεις τότε μπορούν να είναι υποψήφιοι με τον αμέσως κατώτερο βαθμό και εφόσον δεν υπάρχουν ούτε οι ανωτέρω, τότε υπάλληλοι με τον αμέσως μετά από αυτόν κατώτερο βαθμό. 

3. Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος για την επιλογή προϊσταμένων οποιουδήποτε επιπέδου οργανικής μονάδας, υπάλληλος στον οποίο έχει επιβληθεί τελεσίδικα πειθαρχική ποινή ανώτερη του πρόστιμου αποδοχών τεσσάρων (4) μηνών για οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα μέχρι τη διαγραφή της κατά το άρθρο 145 του Υπαλληλικού Κώδικα, όπως έχει αντικατασταθεί με το άρθρο δεύτερο του Ν.4057/2012. 

4. Η παρούσα τοιχοκολλάται στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας, με σχετικό αποδεικτικό. Η προκήρυξη κοινοποιείται σε κάθε υπάλληλο που πληροί τις προϋποθέσεις για τις θέσεις που προκηρύσσονται. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας, η οποία συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα, που συντάσσεται με ευθύνη του αιτούντος, το περιεχόμενο του οποίου προκύπτει από τα στοιχεία του προσωπικού μητρώου του υπαλλήλου και στο οποίο επισυνάπτονται φωτοαντίγραφα των αντίστοιχων αποδεικτικών στοιχείων (βεβαιώσεις, αποφάσεις, πιστοποιητικά, έγγραφα κ.λ.π.). Αίτηση και υπόδειγμα βιογραφικού διατίθεται από το Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας.

6. Η αίτηση υποψηφιότητας και το βιογραφικό σημείωμα υποβάλλονται στο Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) εργάσιμων ημερών που αρχίζει την 23/10/2013 και λήγει στις 6/11/2013. Η αίτηση υποψηφιότητας με το βιογραφικό σημείωμα μπορεί να υποβληθούν και με συστημένη επιστολή. 

Η παρούσα απόφαση – προκήρυξη να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας με σχετικό αποδεικτικό και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Τήνου. 

Ο Δήμαρχος Τήνου  
Παναγιώτης Κροντηράς 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top