νεα κρητη totalfitness news



Ενημερώθηκε, χθές πρώτες πρωινές ώρες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ«BLUE HORIZON» Ν.Π. 10579,  ότι λόγω τοπικών, δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή αδυνατεί να προσεγγίσει στο λιμένα Αθηνιού και συνεχίζει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα κατάπλου, τον Πειραιά. 

Στο «BLUE HORIZON» επρόκειτο να αποβιβασθούν 13 επιβάτες από Ρόδο, 23 επιβάτες από Κω καθώς και 2 ΙΧΕ οχήματα, ενώ θα επιβιβάζονταν 232 επιβάτες, 27 ΙΧΕ οχήματα, 6 Φ/Γ οχήματα, 2 λεωφορεία και 6  Δ/Κ για το λιμάνι του Πειραιά, οι οποίοι πρόκειται να προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας.
Επίσης ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αγίου Κήρυκου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» Ν.ΧΙΟΥ 362, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αδυνατεί να προσεγγίσει τον οικείο λιμένα και συνεχίζει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα κατάπλου, τους Φούρνους Ικαρίας. 
Στο «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» επρόκειτο να αποβιβαστεί ένας επιβάτης, ένα Φ/Γ όχημα και ένα Δ/Κ ενώ θα επιβιβάζονταν 31 επιβάτες, 2 ΙΧΕ οχήματα και 6 Φ/Γ οχήματα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top