νεα κρητη totalfitness news


hellenic seaplanes-sxedio

Τον σχεδιασμό της για την ανάπτυξη και τη δημιουργία υδατοδρομίων στην Ελλάδα ανακοίνωσε η εταιρεία Ελληνικά Υδροπλάνα Α.Ε./Hellenic Seaplanes.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Hellenic Seaplanes έχει αποστείλει πρόταση για αδειοδότηση, κατασκευή και λειτουργία υδατοδρομίου σε 200 δήμους, λιμενικά ταμεία και οργανισμούς λιμένων της χώρας οι οποίοι έχουν την ανάγκη και μπορούν να εξυπηρετήσουν τις εμπορικές δραστηριότητες υδροπλάνων. Η εταιρεία μάλιστα αναλαμβάνει με δικό της κόστος την εκπόνηση όλου του έργου μέχρι τέλους για ένα μεγάλο αριθμό υδατοδρομίων, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Κω,
Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται είναι οι εξής:
Προγραμματισμένες Πτήσεις
Τα "Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε" θα πραγματοποιούν προγραμματισμένες πτήσεις από και προς όλα τα λιμάνια ή λίμνες της χώρας όπου το ισχύον σύστημα μεταφοράς είναι ανεπαρκές ή / και προβληματικό. Τα προγραμματισμένα δρομολόγια θα καθοριστούν με βάση τη ζήτηση που δημιουργείται από τις τοπικές κοινωνίες και τους εταίρους μας.
Περιηγητικές Πτήσεις
Τα "Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε" θα εκτελούν περιηγητικές πτήσεις πάνω από τα Ελληνικά νησιά και αξιοθέατα σε συνδυασμό με μια ποικιλία από πακέτα εκδρομών που θα μπορούν να αγοραστούν άμεσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας και τα συνεργαζόμενα πρακτορεία.
Ναυλομένες Πτήσεις
Με χωρητικότητα έως 19 επιβάτες, τα αεροσκάφη της "Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε" μπορούν να μεταφέρουν επιβάτες στον επιθυμητό τους προορισμό γρήγορα, ασφαλή και αποτελεσματικά.
Μεταφορές σε θέρετρα (Resort Transfers)
Τα "Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε" μπορούν να δεχθούν επιβάτες από οποιοδήποτε λιμάνι με αδειοδοτημένο υδατοδρόμιο και να τους μεταφέρουν σε οποιοδήποτε θέρετρο επιθυμούν με την προϋπόθεση πως τα θέρετρα έχουν την κατάλληλη υποδομή για να φιλοξενήσουν τα αεροσκάφη μας.
Υπηρεσίες μεταφοράς φορτίων (Cargo Flights)
Οι υπηρεσίες μεταφοράς φορτίων θα είναι διαθέσιμες μέσω δρομολογημένων πτήσεων ή και ειδικά ναυλομένων πτήσεων για αυτό το σκοπό.
Πρώτες Βοήθειες (Medivac)
Τα αεροσκάφη της "Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε" έχουν τη δυνατότητα να μετατραπούν γρήγορα για την αεροδιακομιδή ασθενών. ¨Ηδη η εταιρεία μας έχει υπογράψει συμφωνία με την εταιρεία Athens Ambulance για υπηρεσίες μεταφοράς ασθενών μεταξύ των νησιών και όλων των λιμανιών ή λιμνών που υπάρχουν κατάλληλα υδατοδρόμια.
Η εταιρεία ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε./ HELLENIC SEAPLANES S.A. ιδρύθηκε το 2013 με την υπογραφή του νόμου Ν. 4156/18-4-2013 περί λειτουργίας υδροπλάνων και υδατοδρομίων ως αποτέλεσμα του τεράστιου ενδιαφέροντος που δημιουργήθηκε για επενδύσεις στο χώρο των υδροπλάνων στην Ελλάδα. Με αυτό ώς βάση η διοίκηση της εταιρείας προχώρησε στην δημιουργία εξειδικευμένης ομάδας στελεχών και έμπειρου προσωπικού, η οποία αναπτύσει δραστηριότητες για την εξάπλωση των υδροπλάνων στην Ελλάδα.
Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και η δημιουργία των κατάλληλων υποδομών – υδατοδρόμια έτσι ώστε να παρέχουν την απαιτούμενη επιχειρησιακή υποστήριξη στα υδροπλάνα τα οποία σκοπεύει να δρομολογήσει η Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε./Hellenic Seaplanes S.A. αλλά και οι άλλες εταιρείες οι οποίες σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο έτσι ώστε να παρέχουν την σύνδεση της κεντρικής Ελλάδας με την νησιωτική.
Φωτογραφία: Λήψη του σχεδιασμού υδατοδρομίου της Κω

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top