νεα κρητη totalfitness news

theodoridou-rokkos
Τα ηνία της διασκέδασης για τη χειμερινή σεζόν στα μπουζούκια παίρνει το Κέντρο Αθηνών αφού με ένα σχήμα “φωτιά” αναμένεται να κυριαρχήσει στην προτίμηση του κόσμου.

Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν Θεοδωριδου, Ροκκος ώστε ο κόσμος να διασκεδάσει μέχρι το πρωί!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια από της μεγαλύτερες λαϊκές τραγουδίστριες της εποχής μας έχοντας κυκλοφορήσει μοναδικούς δίσκους και έχοντας ερμηνεύσει τραγούδια που σίγουρα όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει. Έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές στις εμφανίσεις της και έχει κάνει τον κόσμο που αγαπά το ελληνικό λαϊκό τραγούδι να την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. Έτσι λοιπόν με μια ανεπανάληπτη συνεργασία τη φετινή σεζόν στο πλευρό του Στέλιου Ρόκκου θα μας ερμηνεύει τις επιτυχίες της στο Κέντρο Αθηνών από τις 25 Οκτωβρίου οπότε και θα γίνει και η πρεμιέρα του σχήματος. Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε τον τελευταίο της δίσκο με τίτλο “Σ’ αγαπώ” ο οποίος περιέχει 12 μοναδικά τραγούδια, ένας δίσκος που προήλθε από τη συνεργασία με τον “μέγιστο συνθέτη” Αντώνη Βαρδή ενώ τους στίχους υπογράφει ο Βασίλης Γιαννόπουλος! Από το δίσκο Σ’ αγαπώ της Νατάσας Θεοδωρίδου έχουν ήδη ξεχωρίσει τα τραγούδια Δυό Ζωές και Μη με κατακρίνεις, αναμένουμε να τα ακούσουμε live στο Κέντρο Αθηνών!

Ο Στέλιος Ρόκκος προέρχεται από μια απ’ τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, οι εμφανίσεις την πέρυσι με τον Αντώνη Ρέμο ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Η φετινή συνεργασία με την Νατάσα Θεοδωρίδου στο Κέντρο Αθηνών ήταν κάτι που ο Στέλιος Ρόκκος ήθελε πολύ μιας και οι δύο καλλιτέχνες ταιριάζουν πάρα πολύ τόσο σαν τραγουδιστές όσο και σαν άνθρωποι. Δεν είναι τυχαίο ότι από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το σχήμα έχει προκληθεί ένας μικρός πανικός στους θαυμαστές των καλλιτεχνών που έψαχναν να μάθουν ακριβείς ημερομηνίες πρεμιέρας για να κάνουν κράτηση. Ο πάντα ανατρεπτικός Στέλιος Ρόκκος έχει αυτή τη μοναδική ικανότητα που τον κάνει ξεχωριστό να συνδυάζει το ροκ με το λαϊκό στοιχείο και αυτό είναι κάτι που ο κόσμος λατρεύει και από τα πρώτα δισκογραφικά του βήματα μέχρι σήμερα τον στηρίζει ανελλιπώς! Στο Κέντρο Αθηνών θα απολαύσουμε τις μοναδικές ερμηνείες του Στέλιου Ρόκκου στα τραγούδια που αγαπάμε καθώς και οι μοναδικές μπαλάντες του θα μας ταξιδέψουν.

Ο Κώστας Μαρτάκης συνεργάστηκε για ένα μικρό διάστημα την περσινή σεζόν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά η εκτίμηση που έχει η μεγάλη τραγουδίστρια για τον νεαρό και πάντα όμορφο καλλιτέχνη καθώς και η χημεία των δυο τους τον φέρνει αυτό το χειμώνα στο Κέντρο Αθηνών. Μας συστήθηκε στο μουσικό reality “Dream Show” κάτι που ίσως λίγοι θυμούνται πια καθώς από τότε έχει τραγουδήσει στο πλάι των μεγαλύτερων Ελλήνων τραγουδιστών. Έχει εργαστεί και ως μοντέλο και σίγουρα θα μπορούσε να κάνει καριέρα και στον κλάδο αυτό, από τους ομορφότερους Έλληνες pop τραγουδιστές έχει δικαιωματικά ένα πολύ μεγάλο γυναικείο κοινό. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το τελευταίο του τραγούδι και Video Clip όπου ο Κώστας Μαρτάκης μας μαθαίνει “Μαθηματικά” όχι δεν σας κάνουμε πλάκα, απλά αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού!
Η Θωμαή Απέργη η νεαρή τραγουδίστρια από την Τήνο είναι από τα νέα ονόματα στον χώρο του τραγουδιού έχοντας όμως συνεργαστεί ήδη με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως την περσινή σεζόν που εμφανιζόταν στο πλάι του Στέλιου Ρόκκου και του Αντώνη Ρέμου. Εκτός από πανέμορφη και με άριστες αναλογίες κάτι που διατηρεί με πολύ κόπο και γυμναστική έχει μοναδική φωνή κάτι που έχουν διαπιστώσει όλοι όσοι έχουν ακούσει τα δύο πρώτα της single “What’s Your Name” και “One last kiss”. Απ όσο γνωρίζουμε ετοιμάζει μοναδικό ντουέτο με τον Κώστα Μαρτάκη καθώς και με το Στέλιο Ρόκκο στη σκηνή του Κέντρο Αθηνών!
Στο Κέντρο Αθηνών είναι στραμμένα τα φώτα της διασκέδασης τη φετινή χειμερινή σεζόν 2013 – 2014 και για τα μοναδικά ΠαρασκευοΣάββατά μας θα φροντίσουν η Νατάσα Θεοδωρίδου , ο Στέλιος Ρόκκος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Θωμαΐδα Απέργη.

Κέντρο Αθηνών
Πέτρου Ράλλη και Παναγή Τσαλδάρη, Νίκαια Άγιος Ιωάννης Ρέντης
21 0345 4108

- See more at: http://www.tralala.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top