νεα κρητη totalfitness news

aos aotΧαλαρό και ευχάριστο ήταν το απόγευμα για τον Α.Ο Σύρου στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στον Α' Όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων .
Η ομάδα του Μάκη Πούλου συνέτριψε με 6-0 τον Α.Ο. Τήνου στο γήπεδο της Ερμούπολης και επέστρεψε στην κορυφή του ομίλου. 

Χωρίς να πιάσει σπουδαία επίδοση ,ο Α.Ο.Σ έδειξε να βρίσκεται μακριά από τις επιθυμητές εμφανίσεις παρόλ' αυτά φιλοδώρησε με 6 γκόλ την ομάδα της Τήνου μπροστά περίπου σε 200 άτομα που βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο της Ερμούπολης.

Ο Α.Ο. Σύρου από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, έδειξε ότι ήθελε να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι, με πρωταγωνιστές το δίδυμο Σταματίου- El Kadi. Με σοβαρότητα και πάθος από τα πρώτα λεπτά και συγκριμένα στο 13'  λεπτό, ο Σταματίου με πλασέ από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Στο 42' λεπτό ο El Kadi με εξαιρετικό σουτ από τα 35μέτρα διπλασίασε τα τέρματα για τον Α.Ο. Σύρου.

Στο 60'λεπτό ο Σταματίου αύξησε τα προσωπικά του τέρματα σε δύο κάνοντας το 3-0 για την ομάδα του. Όσο νυχτώνει … ο Α.Ο.Σ γίνονταν πιο επικίνδυνος με το Σταματίου να κάνει ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια γράφοντας το 4-0 στο 65 λεπτό.

Ο Α.Ο. Τήνου προσπάθησε να  αντιδράσει, αλλά  οι Συριανοί δεν είχαν πει τη τελευταία τους κουβέντα. Μετά από εξαιρετική ασίστ του Σταματίου, ο Τερόλλης  σημείωσε το 5-0. Στο 75 λεπτό μπήκε το γκολ του αγώνα και ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουμε δει τελευταία στα γήπεδα των Κυκλάδων. Ο El Kadi έπιασε ένα σουτ φωτοβολίδα έξω από την περιοχή δίνοντας τέλος στο μαρτύριο των γκολ για την ομάδα της Τήνου.

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ (Πούλος): Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Τερόλλης, Κόκκαλης, Μητσόπουλος, Ξυγκάκης, ElKadi, Τζώρτζης, Σταματίου, Περγιάλης , Πρίντεζης

Α.Ο. ΤΗΝΟΥ (Σουράνης): Κελαδίτης Χ., Δελώτης, Κελαδίτης Ν., Βίδος, Σαντοριναίος, Κριτής, Βελαλόπουλος, Βιδάλης Α., Καρδαμίτσης, Βιδάλης Φρ., Ασημομύτης

MVP: Ιάκωβος Σταματίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top