νεα κρητη totalfitness news


Στουρνάρας: Θα βρούμε λύση με την τρόικα πριν την Ελληνική Προεδρία

Την εκτίμηση πως θα βρεθεί τελικά λύση στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα εξέφρασε ο Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά από σύσκεψή στην οποία συμμετείχε, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι η λύση θα πρέπει να βρεθεί πριν η Ελλάδα αναλάβει την Προεδρία της ΕΕ, δηλαδή πριν το νέο έτος. “Θα βρούμε τη λύση, αυτό πρέπει να γίνει”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας.

Στη σύσκεψη, στην οποία συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες με την τρόικα, συμμετείχε και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος από την πλευρά του δήλωσε ότι "ζήτημα μείωσης μισθών και συντάξεων δεν το συζητάμε", επισημαίνοντας πως το υπουργείο Εργασίας με μία σειρά διαρθρωτικών αλλαγών που βρίσκονται στη Βουλή, κλείνει ένα μεγάλο μέρος του δημοσιονομικού κενού και άρα δεν θα χρειαστούν νέες περικοπές.

Ο κ. Βρούτσης εμφανίστηκε σίγουρος πως θα Βρεθεί λύση στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, πριν το Eurogroup της 9ης Δεκεμβρίου.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, οριστικοποιήθηκε και το αυριανό ραντεβού του πρωθυπουργού με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Πηγή http://www.news.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top