νεα κρητη totalfitness news

Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΥ
Αθήνα 6 Νοεμβρίου 2013
Αγαπητά μας μέλη και φίλοι του Κρόκου, γεια σας!

Θα τολμήσουμε να πούμε καλό χειμώνα !αν και ακόμη ο καιρός είναι σχεδόν καλοκαιρινός.

Οι περισσότεροι νομίζω συναντηθήκαμε το καλοκαίρι στις 21 Αυγούστου στην πολύ επιτυχημένη … σουβλακοφαγία -προσφορά του συλλόγου- κάτω από το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου. Η βραδιά αν και η πρώτη και δοκιμαστική μας , όπως διαπιστώσατε όλοι σας, εξελίχτηκε σε ένα πολύ ωραίο γλεντάκι. Κατά γενική ομολογία όλοι περάσαμε καλά . Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την καλή σας διάθεση και την παρουσία σας. Όσοι δεν μπόρεσαν να είναι εκεί, μην ανησυχείτε… θα το επαναλάβουμε. 

Για να μην το ξεχνάμε υπάρχει η πρόταση να κάνουμε μια τέτοια βραδιά κάθε χρόνο στην πανσέληνο του Αυγούστου!!! Να είμαστε καλά , του χρόνου θα είναι 10 Αυγούστου. Κρατείστε καλή σημείωση!!!

Πάντως μέχρι τότε να είστε σίγουροι ότι θα τα ξαναπούμε αρκετές φορές. Υπάρχουν πολλές ιδέες . Όρεξη για συμμετοχή να υπάρχει ! Ίσως κάποιοι να πουν ότι ο σύλλογος σε σχέση με άλλους συλλόγους δεν κάνει αρκετές εκδηλώσεις , όπως εκδρομές, χορούς κ.α.. Γίνονται βέβαια αλλά σε μικρή κλίμακα. Η διάθεση και η σκέψη υπάρχει για όλα αυτά . Όμως λόγω της όχι και τόσο καλής οικονομικής κατάστασης όλων μας , προσπαθούμε να μην δημιουργούμε έξοδα στις οικογένειες μας γι αυτό και περιοριζόμαστε σε λίγες εκδηλώσεις όσο γίνεται ποιοτικές, ώστε να δικαιολογούμε τον τίτλο μας ως πολιτιστικός σύλλογος, αλλά και οικονομικές ταυτόχρονα.

Για μια τέτοια εκδήλωση λοιπόν θέλω να σας πω.

Στις 8 Δεκεμβρίου 2013, Κυριακή στις 8.45 ακριβώς, έχουμε κανονίσει να επισκεφθούμε τους χώρους της Βουλής των Ελλήνων. Η επίσκεψη είναι δωρεάν και θα διαρκέσει μία με μιάμιση ώρα. Η μετάβαση στη Βουλή θα γίνει με ατομικά μέσα ή με το μετρό. Η συνάντηση μας θα γίνει στη είσοδο του Κοινοβουλίου από την πλευρά της Βασιλ. Σοφίας.

Στη συνέχεια και για να κάνουμε κάτι που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ξανακάνει, και για να χαλαρώσουμε ,προτείνουμε Ένα ταξίδι ξενάγησης στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με το χαρούμενο τρενάκι.

Θα απολαύσουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι με ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και θα δούμε τα μοναδικά αξιοθέατα και τους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης. Το χαρούμενο τρενάκι είναι ένα τρενάκι πόλης που μοιάζει με παιγνίδι, ξεκινά το ταξίδι του από την Πλατεία Συντάγματος, και ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στις παλιές γειτονιές της πόλης, σε αρχαιολογικούς χώρους και στο λόφο της Ακρόπολης.

Το ταξίδι έχει διάρκεια 60 περίπου λεπτών και περνά από τα πιο φημισμένα αξιοθέατα και μνημεία της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, ο Παρθενώνας, η Πλάκα, το Μοναστηράκι, η Αρχαία Αγορα και η Ρωμαϊκή Αγορά, το Θησείο, η Στοά του Αττάλου, οι Στήλοι του Ολυμπίου Διός, το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, το νέο Μουσείο της Ακρόπολης κ.α.

Θα απολαύσουμε την φανταστική θέα από τα ανοιχτού-στύλ βαγόνια του τρένου, ενώ θα μπορούμε να αποβιβαστούμε και να επιβιβαστούμε σε όποια στάση του Happy Train θέλει κανείς. Έτσι, μπορεί κάποιος να αποβιβαστεί στην Πλατεία Μοναστηρακίου για να εξερευνήσει τα στενά σοκάκια της Πλάκας, της παλαιότερης συνοικίας της Αθήνας , να επισκεφτε την Ακρόπολη, τον Παρθενώνα ή το μουσείο. Τα τρενάκια σταματούν στις παραπάνω στάσεις για περίπου 15 λεπτά. Αν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο εκεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εισιτήριο σας για να επιβιβαστείτε σε κάποιο από τα επόμενα Happy Trains που θα περάσουν από τις στάσεις αυτές, μέσα στις επόμενες 2 ώρες. Σε όλα τα ταξίδια υπάρχουν συνοδοί που παρέχουν σύντομή ξενάγηση στα αξιοθέατα.

Η βόλτα με το τρενάκι είναι εντελώς προαιρετική . ακολουθεί όποιος θέλει. Η τιμή για ενήλικες είναι 5 ευρώ και για παιδιά 3 ευρώ. Όπως προαιρετική είναι η αποβίβαση σε κάποια στάση για καφέ. Όσοι δεν θα επιθυμούν να κατέβουν, μπορούν να συνεχίσουν μέχρι το Σύνταγμα, στην οδό Ερμού.

Όσοι θα θέλατε να συμμετέχετε σ αυτή την κυριακάτικη βόλτα μας , παρακαλούμε δηλώστε μας μέχρι Τετάρτη 4Δεκεμβρίου . Φόνσου Γεωργία 2109953742, 6977296961 και Ανδρέας Βιδάλης 210 9329223.

Όσοι ενδιαφέρεστε και για το τρενάκι , παρακαλούμε να μας το δηλώνετε, προκειμένου να κάνουμε τις απαραίτητες συνεννοήσεις. Καλό θα ήταν να μην γίνουν αλλαγές την τελευταία ώρα κυρίως στην επίσκεψη της Βουλής, γιατί θα πρέπει να δοθεί ονομαστικός κατάλογος στην αρμόδια υπηρεσία. Όπως και παρακαλούμε να τηρηθεί αυστηρά η ώρα προσέλευσης

Εννοείται ότι μπορούν να συμμετέχουν και φίλοι που δεν έχουν καμία σχέση με το σύλλογο..

Σας περιμένουμε!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Φόνσου Γεωργία

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top