νεα κρητη totalfitness news

epimelitirionewbig_logo_F16045.gif
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΔΕΕ) προγραμματίζει για τους μήνες Νοέμβριο/Δεκέμβριο 2013, σεμινάρια κατάρτισης για επιχειρηματίες - μέλη του (εργαζόμενους σε ΜΜΕ ή αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες) με θέμα την

 «Ανάπτυξη των δεξιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα Εξωστρέφειας».

Η δημιουργία ενός σημαντικού αποθέματος ανθρώπινου δυναμικού με ειδικές γνώσεις και τεχνικές σε θέματα εξωστρέφειας είναι μείζονος σημασίας για την ανάπτυξη, τόσο των επιχειρήσεων αλλά και της οικονομίας συνολικά, επομένως ενθαρρύνουμε τα μέλη μας να επενδύσουν δυναμικά στον τομέα αυτόν, αυξάνοντας την εξαγωγική τους ετοιμότητα έτσι ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως ευκαιρίες διευθνοποίησης των επιχειρήσεων τους.  

Τα σεμινάρια έχουν διάρκεια 40 ώρες το κάθε ένα και είναι επιδοτούμενα με €5 (μεικτά) ανά ώρα.
Ο τόπος διεξαγωγής των σεμιναρίων καθώς και οι ημερομηνίες/ώρες των σεμιναρίων θα διαμορφωθούν βάση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος*, η οποία θα πρέπει να υποβληθεί συμπληρώνοντας την διαδικτυακή αίτηση που ακολουθεί ή καλώντας ένα από τα γραφεία των νησιών.

*Παρακαλούμε σημειώστε ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος  δεν συνιστά ολοκληρωμένη αίτηση συμμετοχής για την οποία θα ακολουθήσει χωριστή ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το τμήμα Επικοινωνίας & Κατάρτισης στο τηλέφωνο 22810 82346 (εσωτ. 105) καθώς και με τα γραφεία των νησιών σε Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top