νεα κρητη totalfitness news



Όποιος θέλει να εκδιώξει από το ευρώ, χώρες όπως η Ελλάδα, δεν καταλαβαίνει ότι οι διεθνείς επενδυτές αναμένουν συνοχή στην ΟΝΕ, δήλωσε ο Γερμανός επίτροπος για θέματα Ενέργειας,. Γκίντερ Έτινγκερ, αναφερόμενος εμμέσως στην πρόταση των
Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) περί δυνατότητας εξόδου κάποιου κράτους - μέλους από την ευρωζώνη.
«Το ξυλοκόπημα εναντίον της Ελλάδας θα ήταν ο λάθος τρόπος» δήλωσε ο κ. Έτινγκερ, μιλώντας στο Συνέδριο της Νεολαίας του CDU στην Ερφούρτη, ενώ έκανε λόγο για «λαϊκιστικές τάσεις».
Ο Ευρωπαίος επίτροπος απέρριψε ως «εσφαλμένες και επικίνδυνες» τις προτάσεις των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών περί εκδίωξης κράτους - μέλους του ευρώ, αλλά και περί μείωσης στο μισό του αριθμού των μελών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ειδικά για το τελευταίο αυτό σημείο, ανέφερε ότι κάθε επίτροπος δεν εκπροσωπεί μόνο ένα χαρτοφυλάκιο, αλλά αποτελεί σημαντικό συνδετικό κρίκο μεταξύ των Βρυξελλών και της χώρας του.
«Εφόσον η Γερμανία αντέχει οικονομικά να πληρώνει 180 υπουργούς, ο αριθμός 28 (των μελών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο επίκεντρο ενός προεκλογικού προγράμματος» δήλωσε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top