νεα κρητη totalfitness news

Αναβλήθηκε για Δευτέρα η συνάντηση Στουρνάρα–Τρόικα: Εκτακτη σύσκεψη Σαμαρά και
Αναβολή 24 ωρών πήρε το κρίσιμο ραντεβού του υπουργού Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρα, με τους εκπροσώπους των δανειστών, καθώς, έπειτα από συνεννόηση των δύο πλευρών η
προγραμματισμένη για την Κυριακή συνάντηση μεταφέρθηκε για τη Δευτέρα.

Οι πληροφορίες για τους λόγους της αναβολής είναι μεν συγκεχυμένες, καθώς, άλλοι κάνουν λόγο για 24 επιπλέον ώρες ώστε να προετοιμαστούν οι δύο πλευρές, ενώ άλλοι μιλούν για αναβολή εξαιτίας του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου.

Σε κάθε περίπτωση η μεταφορά του ραντεβού για Δευτέρα έγινε κατόπιν συνεννόησης, ενώ ο πρωθυπουργός, θα έχει νέα σύσκεψη με τους υπουργούς του το πρωί της Κυριακής στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και Ανάπτυξης, είχε ως στόχο να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, αλλά και για τα όσα συνέβησαν στο Eurogroup και το Ecofin την περασμένη εβδομάδα.

Η Τρόικα, πάντως, συνεχίζει να μην πείθεται για την αποτελεσματικότητα των προτεινόμενων μέτρων και το ραντεβού της Δευτέρας αναμένεται εξαιρετικά δύσκολο.
Από την άλλη πλευρά η κυβέρνηση δεν επιθυμεί με τίποτα να στείλει το πρωί της Πέμπτης το νέο Προϋπολογισμό τη Βουλή χωρίς να έχει επιτευχθεί συμφωνία για το δημοσιονομικό κενό.

Σύσκεψη Σαμαρά – Βενιζέλου το πρωί της Κυριακής
Εν τω μεταξύ ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης στις 10 το πρωί της Κυριακής για να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ λίγη ώρα αργότερα θα έχει εκ νέου συνεργασία με τους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Ανάπτυξης εν όψει του ραντεβού της Δευτέρας.

Πηγή:  iefimerida.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top