νεα κρητη totalfitness news



Ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο έρχεται, με πολλά και ενδιαφέρονται παιχνίδια στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων.

Οι αναμετρήσεις αυτές αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού.

Στον πρώτο όμιλο, ο Αίαντας Σύρου ταξιδεύει στην Άνδρο. Καθώς θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Μπατσίου από την Υδρούσα. 

Ο Γιώργος Ρούσσος θα έχει την ευκαιρία στη συγκεκριμένη αναμέτρησης να δοκιμάσει διάφορα συστήματα, αφού η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν είναι τόσο μεγάλη, καθώς την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Αίαντα και του Πάγου.

Ο Αίαντας μετά την “γκέλα” στην Τήνο, από την τοπική ομάδα, δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο, αφού πέρασε από τη Στενή (1-0) και στο τοπικό ντέρμπι με τον Α.Ο.Σ. Ήρθε 1-1.

Από την άλλη πλευρά ο Πάγος αυτή τη βδομάδα έχει ρεπό και ο Ηλίας Ξενικάκης έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει τους παίκτες του, αλλά και να δουλέψει πάνω σε κάποια πράγματα τα οποία έχει διαπιστώσει.

Για να κλείσουμε τον πρώτο όμιλο, ο Α.Ο. Σύρου παίζει το Σάββατο με την Άνω Μερά στο γήπεδο της Ερμούπολης - ΕΠΣ Κυκλάδων.

Στο δεύτερο, ο πρωτοπόρος Παμμηλιακός θα φιλοξενηθεί στη Σίφνο από την τοπική ομάδα και ο Α.Ο. Πάρου θα ταξιδέψει στην Σέριφο.

Ακόμη ο Αστέρας Μαρμάρων την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Νηρέα στο ντέρμπι του νησιού.
Τέλος, στον τρίτο όμιλο Η Θύελλα Καμαρίου θα παίξει ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αφού αυτή τη βδομάδα θα αγωνισθεί στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου με τον Π.Α.Σ. Νάξου.

- See more at: http://www.koinignomi.gr/

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top