νεα κρητη totalfitness news

ΕΠΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
4 – 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ

1η ΜΕΡΑ:
Αναχώρηση από το λιμάνι της Τήνου στις 8.20 το πρωί και αποβίβαση στο λιμάνι της Ραφήνας περίπου στις 12.30. Από εκεί ξεκινάμε οδικώς και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεμούδιασμα, καφέ και φαγητό φθάνουμε στην όμορφη πόλη της Κομοτηνής. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για τον συνοριακό σταθμό των Κήπων, όπου και περνάμε τον τελωνειακό έλεγχο. Κατόπιν διέλευση της γέφυρας του ποταμού Έβρου, έλεγχος ταυτοτήτων στον Τούρκικο σταθμό των Ιψάλων. Συνεχίζοντας φθάνουμε στην Ραιδεστό (σημερινό Τεκίρντακ). Τέλος άφιξη στην ΠΟΛΗ. Επίσκεψη στην μονή του Μπαλουκλί ( Ζωοδόχος Πηγή) αλλά και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ:
Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και ξεκινάμε τις επισκέψεις μας. Μπλε Τζαμί, Αρχαίος Ιππόδρομος, την μητέρα των ναών Αγία Σοφία αριστουργηματική και μοναδική σε ολόκληρο τον κόσμο. Στάση για φαγητό και στην συνέχεια επίσκεψη στο μεγαλοπρεπές παλάτι Τοπ Καπί (γνωστό τελευταία από το ανάλογο σήριαλ της tv). Το βραδάκι ελεύθερος χρόνος για περίπατο από την πλατεία Ταξίμ, στην πασίγνωστη λεωφόρο του Πέρα. Γεμάτη ζωή, υπέροχα ανατολίτικα γλυκά, αλλά και γεμάτη από σημαντικά οικοδομήματα. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό μας επίσκεψη στο παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ. Στην συνέχεια σειρά έχουν τα Πριγκιπονήσια, επιβιβαζόμαστε σε καραβάκι και επισκεπτόμαστε το νησί Χάλκη και την φημισμένη Θεολογική σχολή όπως και το νησί Πρίγκιπο με την αριστοκρατική της αρχιτεκτονική και τους κήπους όπου μπορούμε νοικιάζοντας άμαξα με αλογάκια να κάνουμε ένα μικρό γύρο για να θαυμάσουμε την ομορφιά του νησιού. Επιστροφή στην Πόλη, επίσκεψη στην Μονή της Χώρας με τα μοναδικά ψηφιδωτά της. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό μας, επίσκεψη στην Μονή Βλαχερνών ( όπου εψάλλει ΤΩ ΥΠΕΡΜΑΧΩ). Έπειτα θα ευχαριστήσουμε τις καταναλωτικές επιθυμίες μας. Ψώνια για εμάς, τους φίλους και τους συγγενείς μας στην Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί). 4000 μαγαζάκια σε σκεπαστό χώρο, με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς ( μεταξένια μαντήλια- χρυσαφικά- χαλιά – δερμάτινα είδη –κοσμήματα σπάνιας τέχνης – ανατολίτικα διακοσμητικά είδη σπιτιού – ναργιλέδες και πολλά άλλα).Προαιρετικά μετά θα απολαύσουμε μία κρουαζιέρα στον Βόσπορο βλέποντας την Ευρωπαϊκή αλλά και την Ασιατική πλευρά. Ότι πιο γραφικό και συγκινητικό σε αυτή την εκδρομή. Το βράδυ προαιρετικά διασκέδαση με οριεντάλ χορούς και ζωντανή μουσική.

6η ΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε από το ξενοδοχείο και θα κάνουμε μία επίσκεψη στην Αιγυπτιακή αγορά με τα εκατοντάδες μαγαζιά δυσεύρετων μπαχαρικών- χέννας- κολόνιας- γλυκών του κουταλιού κ.λ.π. Παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής και αφού περάσουμε τους τελωνιακούς ελέγχους σε Τουρκία και Ελλάδα φθάνουμε στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου και θα περάσουμε το βράδυ μας. Διανυκτέρευση.

7η ΜΕΡΑ:
Παίρνουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο και τοποθετούμε τις αποσκευές μας στο πούλμαν . Έτοιμοι για αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, ξεμούδιασμα και φαγητό φτάνουμε στο λιμάνι της Ραφήνας όπου και θα μας περιμένει το καράβι για το ταξίδι της επιστροφής στο νησί μας.

Η εκδρομή μας τελείωσε!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Οι προγραμματισμένες επισκέψεις δύναται να τροποποιηθούν χρονικά, χωρίς όμως να αναιρεθεί καμία.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ : 440,00 ευρώ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΌΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 135,00 ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνονται :
- Η μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν.
- Μία (1) διανυκτέρευση στην Κομοτηνή
- Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη σε 4* ξενοδοχείο με πρωινό.
- Τέσσερα γεύματα στην Κωνσταντινούπολη
- Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα ( από ελληνόφωνο ξεναγό).
- Μετακινήσεις για προαιρετικές επισκέψεις και διασκευάσεις.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Ότι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, τηλέφωνα, συμμετοχή σε προαιρετικές δραστηριότητες και διασκευάσεις.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

Δηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή μέχρι στις 15 Οκτωβρίου 2013 στο γραφείο μας Τριών Ιεραρχών 30, Τήνος.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top