νεα κρητη totalfitness news

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ
Κ Α Ρ Ν Α Β Α Λ Ι    2 0 1 4 

Σας καλωσορίζουμε και φέτος στο Καρναβάλι του Δήμου Τήνου 2014 έχοντας σταθερά στόχο και σκοπό μας το γέλιο  και  την ανάπαυλα από μια δύσκολη καθημερινότητα, την διασκέδαση !!!!!
Για ακόμα μια φορά η Εθελοντική Ομάδα, γεμάτη εξωστρέφεια και διάθεση προσφοράς, καλεί όλους σας να συμμετέχετε  σε αυτή τη Καρναβαλική Γιορτή.

Στα πλαίσια του περιορισμένου χρόνο της Εθελοντικής Ομάδας, αλλά και με στενά  οικονομικά πλαίσια, ευελπιστούμε  σε ένα Καρναβάλι  Λιτό μεν αλλά όχι Μίζερο, Εντυπωσιακό, αλλά όχι Υπερφίαλο,  Διασκεδαστικό όπως τις προηγούμενες χρονιές, όπου πρωταγωνιστές θα  είμαστε όλοι:
Μικροί, Μεγάλοι, Σύλλογοι, Μαθητές, όλη η Τήνος!!!!!!!!!!!
Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις εκδηλώσεις μας, για πρώτη φορά, χρονικά κοντά για να τις  ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ τόσο ΕΜΕΙΣ όσο και οι ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ  του ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ  !!!!!

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 10:30 ¨ ζουζουνοκουκουγεροπαίχνιδα ¨ στον Πύργο -  παιδική αποκριάτικη εκδήλωση με κυνήγι θησαυρού (για παιδιά Δημοτικού Σχολείου). Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου – Πανόρμου & Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πύργου.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 17.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου θα απογειωθεί   ¨ Το Μαγικό Αποκριάτικο χαλί ¨, μια γιορτή για τα νήπια του νησιού μας!

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 18.30 στην αίθουσα του Σχολείου Λουτρών ¨Μικροί Μασκαράδες – Μεγάλο Πάρτι¨  - τη σκυτάλη παίρνουν τα παιδιά των Δημοτικών του Νησιού μας.   

Σάββατο  1 Μαρτίου, ώρα εκκίνησης 14.30 από το Παλαιό Δημαρχείο.
¨Ο κρυμμένος Θησαυρός Νέων και Ενηλίκων¨  

Κυριακή   2 Μαρτίου στις 13.30 ξεκινά η  ¨Κεντρική Παρέλαση των Καρναβαλιστών¨
Δευτέρα  3 Μαρτίου             ¨Κούλουμα στην Κακιά Σκάλα¨                        


 ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !

            ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014  - ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ

·         Έφτασε ο καιρός να πάρεις του φίλους σου και να ετοιμαστείτε  για τη μεγάλη παρέλαση στο Καρναβάλι Τήνου 2014!!!!

·         Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής σας για την παρέλαση και στείλτε την στην ηλεκτρονική διεύθυνση karnavalitinou@gmail.com

·         Τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων  πληρωμάτων η Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014.

·         Την  Δευτέρα 17  Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του  Δήμου Τήνου (Παλαιό Δημαρχείο) στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με  έναν  εκπρόσωπο από το κάθε πλήρωμα.

·         Για όσους δεν θέλουν να λάβουν μέρος με κάποια ομάδα αλλά επιθυμούν την συμμετοχή τους ως Εθελοντές στο καρναβάλι, παρακαλούμε όπως αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση karnavalitinou@gmail.com  τα στοιχεία τους  (όνομα -τηλ.- mail) για να επικοινωνήσουμε μαζί τους.
Τελική ημερομηνία υποβολής αίτησης Εθελοντών έως 20 Φεβρουαρίου.

·         Πληροφορίες: Γιώργος Βελαλόπουλος - 6980686567



Καρναβάλι Τήνου 2014

Αίτηση συμμετοχής ομάδας
 (δηλώσεις συμμετοχής έως Κυριακή 16 Φεβρουαρίου)

* Απαιτείται
Θέμα ομάδας *(εδώ συμπληρώνετε τον τίτλο της ομάδας σας)







Σύλλογος ή ομάδα που αντιπροσωπεύετε *(εδώ συμπληρώνετε τον πολιτιστικό ή αθλητικό σύλλογο, σύλλογο γονέων & κηδεμόνων, παρέα που συμμετέχει)






Άρμα * (Εδώ συμπληρώνετε παρατηρήσεις σχετικά με το άρμα - παρακαλούμε να μας διευκρινίσετε τον τύπο του άρματος για την διευκόλυνση της παρέλασης π.χ.ΙΧ, ΔΧ, κ.α.)






Αριθμός μελών * (Εδώ συμπληρώνετε τον αριθμό των μελών της ομάδας που θα συμμετάσχει στο καρναβάλι (κατά προσέγγιση)


Κατηγορία Ομάδας *



Ενηλικών
Παίδων
Ομάδα





Στοιχεία επικοινωνίας  αντιπροσώπου (υπεύθυνος ομάδας) * Ονοματεπώνυμο


* Κινητό τηλέφωνο

* Ε-mail




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top